На Кіровоградщині у сільській школі обвалився дах (ВІДЕО)

  • 30 січ. 2019 11:00
  • 1023
    • Новина На Кіровоградщині у сільській школі обвалився дах (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У селі Ємилівка Гoлoванівськoгo району oбвалився дах у школі. Про це йдеться у відеосюжеті Каналу Кіровоград.
     
    - О 8:30 ранку це сталося. Навчання ще не розпочались. Ніхто не постраждав. Ті діти, які прийшли, були відпущені на сьогоднішній день додому. Завтра їм організували підвезення до Євмінівської школи №2. А ті батьки, які не хочуть до Євмінівської школи №2, можуть доїжджати до опорного закладу. Сьогодні поїхала комісія, яка проведе акт обстеження, викличе експерта з Кропивницького і я надіюсь, буде акт про відновлення, - розповіла директорка школи Ольга Томашевська.
     
    Начальник Національної поліції в області Роман Козьяков прокоментував подію у селі Ємилівка Голованівського району, де в школі обвалився дах.
     
    - Під час події у школі було вісімнадцять дітей, десять осіб обслуги, а також вихователі і вчителі. На теперішній момент на місці події ведуть слідчі дії працівники поліції, мнс-ники, а також представники органів місцевого самоврядування. 
     
     
     
     
    Нагадаємо: Поблизу Плетеного Ташлика у полі ледь не закляк чоловік
     
    Дах у школі села Ємилівка Голованівського району обвалився через велику кількість снігу. Про це "День за днем" повідомила заступниця начальника обласного управління освіти Лідія Шатна.