Кропивничани можуть отримувати бонуси за гастрономічну насолоду

  • 30 січ. 2019 10:02
  • 908
    • Новина Кропивничани можуть отримувати бонуси за гастрономічну насолоду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кафе “Камелія”, що у Кропивницькому за адресою вул. Гагаріна, 4/11, стало новим партнером ПриватБанку, долучившись до програми “Бонус Плюс”   та ставши членом привілейованого Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP .
     
    Відтепер клієнтів ПриватБанку зігріватимуть не лише гарячі страви, приготовлені з любов’ю та з найсвіжіших фермерських продуктів, домашній затишок сімейного кафе, але й знижки та бонуси, отримані за розрахунки картками ПриватБанку. Розраховуючись карткою Голд, відвідувачі отримають 2% на свій бонусний рахунок. При розрахунках преміальними картками знижки - до 5% від вартості послуг.
     
    Мережа партнерів програми «Бонус Плюс» на Кіровоградщині налічує більше 1 300 торгівельно-сервісних точок, які надають клієнтам ПриватБанку бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на їхній бонусний рахунок.
     
    - Лише нещодавно ми почали працювати з ПриватБанком, - розповідає Аліна Лінчевська, керівник справами кафе «Камелія». - Впровадження сучасних методів оплати мають працювати на імідж кафе, збільшувати кількість задоволених клієнтів. Крім того ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, якими з нами ділиться ПриватБанк. Сьогодні - це бонусні програми, які вже мають мільйони своїх прихильників. Чекаємо на клієнтів, які з задоволенням витрачатимуть свої бонуси у нашому кафе.
     
    Тепер кожне відвідування кафе «Камелія» принесе не лише задоволення від високопрофесійної роботи кухарів, але й приємну винагороду у вигляді бонусів та знижок.
     
    - Інструменти, які надає ПриватБанк, підвищують престиж закладу і кількість задоволених клієнтів, - розповідає Олена Копієвська, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Вони користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств-партнерів, власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг».
     
    На території Кіровоградщини працюють більше 1300 партнерів програми «Бонус плюс https://bonus.privatbank.ua/ru/» та 50 учасників «Дисконтного клубу», які надають високий рівень сервісу і знижки при оплаті картками ПриватБанку.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області