ПриватБанк став партнером Федерації кіберспорту України

  • 29 січ. 2019 17:22
  • 783
    • Новина ПриватБанк став партнером Федерації кіберспорту України Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк став офіційним інформаційним партнером Федерації кіберспорту України (UESF). У рамках співпраці з Федерацією найбільший банк України має намір інтегруватися в кіберспортивну сферу з низкою унікальних спільних проектів.
     
    - Я дуже радий, що сьогодні UESF розпочинає співпрацю з ПриватБанком, який є лідером за всіма показниками галузі. У майбутньому на нас чекає величезна кількість спільних проектів, – зазначив голова Федерації кіберспорту України Артур Єрмолаєв. – Упевнений, що ця співпраця буде неймовірно плідною та принесе велику користь українському кіберспорту в цілому.
     
    Насамперед у рамках співпраці банку та UESF на українських геймерів чекають спеціальні пропозиції на покупки в ігровій індустрії та кешбеки. І головне, разом з ПриватБанком Федерація кіберспорту буде проводити чемпіонати, першим з яких став NCL Dnipro CS:GO Minor.
     
    «“Ти на 9-ці будеш? – Так, на хом’яку”, – так батько з сином обговорили плани на ранок. Банк хоче бути частиною цієї нової реальності, – говорить керівник напрямку e-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна. – Дуже здорово, що в Україні з’явилася Федерація кіберспорту. У наш час кіберспорт уже не феномен, і мільйони людей із захопленням спостерігають за змаганнями улюблених команд, кіберспортсмени отримують спортивні візи, переходять з команди в команду. Разом з UESF ми хочемо дати геймерам можливість бути частиною ком’юніті – турніри, чемпіонати, івенти. І не просто спостерігати, а брати участь і перемагати. Упевнена, що разом ми зможемо вивести кіберспорт у нашій країні на новий рівень».
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області