ПриватБанк запустив сервіс видачі готівки на касі під час оплати карткою

  • 23 січ. 2019 16:26
  • 1521
    • Новина ПриватБанк запустив сервіс видачі готівки на касі під час оплати карткою Ранкове місто. Кропивницький
     
    В Україні запустили новий банківський сервіс видачі готівки на касі під час оплати карткою – «Готівка на касі». Ця звична для Європи послуга запущена ПриватБанком, Mastercard і мережею АЗК WOG і вже доступна клієнтам найбільшого українського банку та національної мережі заправок.
     
    - Покупка з видачею готівки – це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а відтепер й українці, – говорить керівник апрямку з роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген  Васильцов. – Якщо ви розраховуєтеся в торговій мережі карткою, у разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат. Прем’єра нового сервісу на WOG.
     
    Якщо потрібна готівка в межах невеликої суми – а ця послуга дозволяє отримати на касі до 500 грн – достатньо під час оплати палива або супутніх товарів карткою попросити в касира видати необхідну суму «живими грошима». Купівля товару й оплата його карткою є обов’язковою умовою для отримання готівки.
     
    Зняти готівку можна з будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної) з магнітною смугою, отримання коштів з кредитного рахунку на першому етапі впровадження послуги не передбачено. ПриватБанк працює над доступністю цього функціоналу для всіх клієнтів банку.
     
    - Команда Mastercard разом із партнерами активно працювала над запуском нового сервісу, очікуваного на ринку. Ми переконані, що інноваційне рішення відкриває нову нішу в фінансових послугах та сприяє розвитку cashless, – зазначив Юрій Батхін, директор з розвитку бізнесу Mastercard в Україні. – Зараз ми продовжуємо активну роботу над розширенням екосистеми партнерів, щоб послуга зняття готівки на касі стала доступна максимальній кількості українців – власникам карток різних банків, і скористатися нею стало можливим у всіх ключових точках торгово-сервісної мережі країни.
     
    - Піклуючись про своїх клієнтів, компанія WOG у партнерстві з ПриватБанком і Mastercard запустила на АЗК унікальний сервіс зняття готівки просто на касі. Це інноваційний проект для нас, ми впевнені, що новий сервіс буде затребуваний в Україні, – говорить Ольга Капустіна, директор з маркетингу компанії WOG.
     
    На сьогодні мережа автозаправних комплексів WOG представлена в 24 областях України та налічує близько 400 АЗК. Щодня товарами та послугами АЗК WOG користуються понад 150 000 клієнтів.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області