Кіровоградщина: Вже зафіксовані порушення, пов’язані з передвиборчою агітацією

  • 23 січ. 2019 10:10
  • 768
    • Новина Кіровоградщина: Вже зафіксовані порушення, пов’язані з передвиборчою агітацією Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині від початку виборчої кампанії до поліції надійшло дев’ять повідомлень про порушення, пов’язані з виборчим процесом. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
     
    Про це повідомив заступник начальника Головного управління поліції області Олексій Ніколаєв. На теперішній час за 5 фактами, які бул  зафіксовано у Кропивницькому, Світловодську та Знам’янці, перевірки вже закінчено.
     
    Стосовно осіб склали адміністративні матеріали за ст. 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їхній тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) та 212-14 (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) КУпАП.
     
     
    - Ми готові оперативно реагувати на всі повідомлення громадян про порушення виборчого законодавства. В обласному главку відомства створили робочу групу у складі представників підрозділів превентивної діяльності, патрульної поліції та оперативних служб для вжиття відповідних заходів, - зазначив заступник очільника ГУНП в області Олексій Ніколаєв.
     
    Нагадаємо: У своїх виступах Андрій Садовий часто схильний до перебільшень