Кандидат у президенти Валентин Наливайченко презентував у Кропивницькому передвиборчу програму

  • 22 січ. 2019 18:45
  • 1043
    • Новина Кандидат у президенти Валентин Наливайченко презентував у Кропивницькому передвиборчу програму Ранкове місто. Кропивницький

     

    22 січня до Кропивницького завітав лідер політичного руху "Справедливість" та кандидат у президенти Валентин Наливайченко. Політик презентував свою передвиборчу програму та розповів про основні моменти цієї програми.

    Серед пріоритетів Валентин Наливайченко акцентує увагу на відновленню миру в країні, відновленню економіки та знищенню корупції у владі.

    - Досить боротися з корупцією. Її потрібно просто знищити, і почати варто з президента. Необхідно скасувати недоторканість у першу чергу з голови держави та депутатів. Як для майбутнього президента, для мене у пріоритеті  є відновлення економіки, соціальна сфера  та відновлення миру в країні, - говорить Валентин Наливайченко.

    У своїй програмі політик виділяє три головні пункти: виконання плану дій для відновлення миру та економіки; запуск антикорупційного суду та прозорі конкурси для всіх українців на всі посади; прийняття законопроекту про імпічмент президента України.

    • Ми насамперед знімемо недоторканість із президента, депутатів та суддів та позбавимо їх привілеїв. Коли я стану президентом, я забороню займатися у Раді бізнесом. Ніхто більше не буде продавати свої голоси та займатися кнопкодавством! – наголошує Валентин Наливайченко.

    У планах кандидата також створення резервної Добровольчої армії та посилення обороноспроможності. За словами політика, акцентувати увагу потрібно саме на українській армії, Збройних силах України та на обороні.

    • Ці пріоритети мають підтримуватися владою  не лише соціально, а й гідною зарплатнею, кращою зброєю та тренуваннями, - говорить політик.

    На завершення Валентин Наливайченко пообіцяв запровадити страхову медицину. У першу чергу для пенсіонерів, адже за його словами, зараз проводиться не та медична реформа, на яку чекали громадяни.