Кропивницький: Патрульні оперативно затримали вбивцю юнака (ФОТО)

  • 21 січ. 2019 15:36
  • 1133
    • Новина Кропивницький: Патрульні оперативно затримали вбивцю юнака (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі патрульні оперативно виявили чоловіка, ймовірно, причетного до нанесення підліткові несумісних з життям тілесних ушкоджень.
     
    Інспектори патрульної поліції отримали повідомлення про те, що невідомий чоловік у ході конфлікту вдарив юнака ножем у грудни та втік у невідомому напрямку. Подія сталася у п’ятницю, 21 січня, близько 15 години на вулиці Василя Нікітіна.
     
    Патрульні поліцейські оперативно прибули на місце події, опитали свідків та встановили особу ймовірного злочинця. Пораненого 17-річного кропивничанина госпіталізували медики. Прикмети нападника патрульні передали всім нарядам, задіяним у місті.
     
    Близько 18-ї години завдяки оперативному обміну інформацією з поліцейськими карного розшуку Кропивницького ВП патрульні виявили та затримали ймовірного злочинця на вулиці Жадова. Ним виявився раніше судимий 34-річний місцевий мешканець. Останній не став заперечувати свою участь у нанесені тілесних ушкоджень підліткові, від яких той надалі помер у лікарні.
     
    Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ). Наразі ймовірному злочинцю загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.
     
     
    Нагадаємо: Рецидивіст тяжко поранив ножем сімнадцятирічного юнака