Кіровоградський район: У селі Карлівка планують побудувати підрозділ пожежної охорони

  • 18 січ. 2019 15:08
  • 714
    • Новина Кіровоградський район: У селі Карлівка планують побудувати підрозділ пожежної охорони Ранкове місто. Кропивницький
     
     Пройшла робоча зустріч керівництва Управління ДСНС та Соколівської ОТГ щодо будівництва МПО
     
    17 січня у селищі Соколівка Кропивницького району відбулась робоча зустріч першого заступника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Олексія Родіонова та заступника начальника Управління полковника служби цивільного захисту Василя Штогріна з головою місцевої громади Інною Завірюхою щодо будівництва протягом 2019 року у с. Карлівка підрозділу місцевої пожежної охорони об’єднаної територіальної громади.
     
    У 2018 році Соколівська сільська ОТГ визначила місце, де планується побудувати підрозділ МПО. Оформили відповідні документи на земельну ділянку. В установленому порядку виготовлені містобудівні умови і обмеження. Спеціалізована організація розробила проектну документацію на будівництво підрозділу МПО, яка пройшла відповідну експертизу у філії Державного підприємства "Укрдержбудекспертиза" у Кіровоградській області. За інформацією голови Соколівської сільської ОТГ, будівництво будівлі підрозділу розпочнеться у поточному році.
     
    Прес-служба У ДСНС області