На Кіровоградщині безробітні можуть безкоштовно вивчали англійську

  • 18 січ. 2019 09:28
  • 756
    • Новина На Кіровоградщині безробітні можуть безкоштовно вивчали англійську Ранкове місто. Кропивницький
     
    У 2018 році близько 300 безробітних безкоштовно вивчали англійську за допомогою «Lingva Skills»
     
    Сьогодні вивчення іноземних мов – це один з важливих кроків служби зайнятості у підвищенні конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці. Завдяки соціальному проекту з вивчення іноземних мов «Lingva Skills», усі охочі безробітні громадяни з числа безробітних мають можливість безкоштовно вивчити англійську мову.
    Онлайн-курс включає інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв'язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання. Зазначений курс враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.
     
     
    Що ж необхідно зробити безробітному, аби безкоштовно вивчити англійську?
     
    Насамперед, потрібно звернутися до того центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості, де така особа зареєстрована як безробітна, з проханням включити до програми безкоштовного навчання за проектом «Lingva Skills». Фахівцю служби зайнятості слід вказати свою електронну пошту українських провайдерів. Приблизно через тиждень особистий консультант служби зайнятості повідомить персональний пароль для входу в систему. Після цього безробітний може зайти з власного комп’ютера на www.lingva.ua і в розділі «Як навчатись» увійти до системи (е-mail та пароль треба вводити із врахуванням регістру та мови).
     
    Переваги навчання на платформі «Lingva Skills»: 
     
    гнучкий графік занять (кожен користувач сам обирає час виконання вправ);
    можливість навчання з нульового рівня (навчання адаптоване для різного рівня знань);
    немає обмежень у кількості;
    зворотній зв’язок (цілодобовий контакт із користувачами завдяки онлайн-чату, який передбачено даною технологією);
    достатньо лише 15-30 хвилин на день для помітного результату вже через 30 днів;
    навчання безкоштовне.
     
    Громадяни, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та прагнуть стати конкурентоспроможним на ринку праці, успішно знайти роботу своєї мрії, можуть скористатися унікальним шансом освоїти або поглибити знання найпоширенішої у світі іноземної мови.
     
    Для того, щоб пройти безкоштовне онлайн-навчання англійській мові, безробітні громадяни можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного цент зайнятості за місцем перебування.
     
    Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Як центр зайнятості допомагає безробітнім відкрити свій бізнес