12 юніорів Кіровоградщини отримають призи від ЮніорБанку

  • 17 січ. 2019 12:09
  • 805
    • Новина 12 юніорів Кіровоградщини отримають призи від ЮніорБанку Ранкове місто. Кропивницький
     
    9 січня ПриватБанк шляхом випадкової комп’ютерної вибірки визначив 350 переможців першого етапу акції ЮніорБанку та Mastercard, головний приз якої - чарівна подорож до Legoland у Німеччині для всієї родини. Серед щасливчиків - 12 юніорів із Кіровоградщини, які зареєструвались на сайті  та розрахувалися Карткою Юніора у торговельно-сервісній мережі.
     
    Lego-чашки отримають Катерина Сергієнко (Кропивницький), Владислава Подкользіна (Кропивницький), Ганна Грановська (Кропивницький), Софія Ковальова (Кропивницький), Любов Ганжа (Кропивницький). Сумки отримають - Гайворонська Олена (Олександрія), Микита Ковтун (Кропивницький), Андрій Ніпка (Новоукраїнка), Валерія Бутиш (Новоархангельськ), Анна Гончаренко (Кропивницький). Класні рюкзаки матимуть - Костянтин Доска (Бобринець) та Тимур Ахметов (Кропивницький).
     
    “Акція триватиме до 28 лютого цього року, тому ще є час і шанси на перемогу, - стверджує Вікторія Подкладенко, керівник ЮніорБанку на Кіровоградщині. - Головне - взяти участь, і приз обов’язково знайде свого щасливого власника. Один маленький крок може здійснити мрію усієї сім’ї!”
     
    Найкрутіша акція для дітей дарує не лише незабутню подорож до світу Lego для родини до 4 осіб. Окрім головного призу щомісяця до кінця акції розігруватимуться заохочувальні призи – 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.
     
    Учасниками акції можуть стати діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard. Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу.
     
    “Досі не маєте Картки Юніора? - додає пані Вікторія. - Зовсім не проблема. Отримати її можна безкоштовно у будь-якому відділенні ПриватБанку. До речі, оформити її можуть батьки самостійно, без присутності малечі. Слід лише взяти свідоцтво про народження дитини, довідку ІПН (обов’язково для дітей з 14 років) чи електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років)”.
     
    Реєструйтесь, розраховуйтесь карткою Юніора та вигравайте!
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області