Кіровоградщина: Що найчастіше стає причиною ДТП на дорогах?

  • 17 січ. 2019 10:06
  • 696
    • Новина Кіровоградщина: Що найчастіше стає причиною ДТП на дорогах? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Які причини дорожньо-транспортних пригод у 2018 році та в які години на дорогах Кіровоградщини спостерігалася найвища аварійність? Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кіровоградщини. 
     
    Відповіді у нашій статистичній добірці: 
     
    У 2018 році на дорогах нашої області зафіксовано 1710 дорожньо-транспортних пригод. Серед них 398 – це ДТП з травмованими, у яких 492 особи отримали травми, а 58 осіб загинуло.
     
     
    Найбільшу кількість ДТП поліцейські фіксували в останній робочий день тижня – п’ятницю. ? У цей день траплялося близько 17,5 відсотка всіх пригод. Найбільш безпечними для керування автівкою у 2018 році виявилися неділя та як це не дивно – понеділок.
     
    Найбільший пік аварійності відбувався об 11 та 18 годинах. Зокрема о 18 годині на Кіровоградщині траплялася найбільша кількість ДТП з травмованими особами. 
     
    У році, що минув, 91 ДТП трапилася під час керування транспортним засобом водіями у стані сп’яніння. При цьому 26 осіб отримали травми, а чотири особи загинули.
     
     
    Основною причиною всіх ДТП на території області у 2018 році було недотримання водіями безпечної швидкості руху – 23,2 відсотка усіх подій. Порушення правил маневрування та недодержання безпечної дистанції стали причинами 21,1 відсотка та 17,6 відсотка всіх ДТП відповідно.
     
    Завжди неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху! Поважайте інших учасників дорожнього руху! 
     
     
    Нагадаємо: Допоможіть упізнати змерзлого чоловіка