Звернення до споживачів усіх категорій ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»!

  • 15 січ. 2019 18:03
  • 1289
    • Новина Звернення до споживачів усіх категорій ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»! Ранкове місто. Кропивницький
     
    Підприємство звертається до керівників міських установ і організацій, мешканців міста Кропивницького із нагадуванням про необхідність неухильного дотримання платіжної дисципліни, проведення щомісячних розрахунків за послуги з теплопостачання, недопущення накопичення поточної та негайної сплати наявної заборгованості за теплопостачання!
     
      Саме від дотримання вищезазначених вимог залежить стан проходження опалювального сезону у нашому місті, саме належний рівень розрахунків споживачів забезпечує у поточному опалювальному сезоні своєчасне отримання номінацій на природний газ та стабільну роботу теплопостачального підприємства у штатному режимі.
     
         Нагадуємо, що розрахунки підприємства за спожитий природний газ здійснюються автоматично відповідно до Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 червня 2014 №217: тобто усі кошти, що надходять як плата за теплову енергію від споживачів, розподіляються щоденно банківською установою згідно з нормативами, розрахованими відповідно до п. 15-26 Порядку, і перераховуються в частині вартості:
     
    - природного газу - на рахунок постачальника природного газу із спеціальними обов’язками;
    - послуг з транспортування природного газу - на рахунок оператора газотранспортної системи;
    - послуг з розподілу природного газу - на рахунок оператора газорозподільної системи.
     
    Станом на 15.01.2019 року населення міста заборгувало ДП «Кіровоградтепло» 71,6  млн. грн.
     
         Для стабільного перебігу опалювального сезону та забезпечення роботи котельних у штатному режимі - терміново погасіть наявну заборгованість!
     
     Нагадуємо споживачам підприємства – користувачам субсидій про необхідність систематичної щомісячної сплати вартості фактично спожитої послуги з теплопостачання з урахуванням розміру призначеної субсидії, відповідно до п. 22 постанови Кабінету Міністрів України від 25.10.1995 р. № 848 (зі змінами).  Не допускайте накопичення заборгованості обов’язкового платежу  -  ризикуєте втратити субсидії, адже підприємством щомісячно надається інформація до органів соціального захисту щодо стану розрахунків субсидіантів в частині обов’язкового платежу!   
     
     Споживачам, які отримали право на розстрочення платежів на послуги теплопостачання відповідно до укладених договорів реструктуризації, нагадуємо про необхідність дотримання платіжної дисципліни щодо обов’язкової щомісячної оплати визначених нарахувань. Юридичним відділом підприємства активізована позовна робота, зокрема і щодо невиконання споживачами умов саме договорів реструктуризації заборгованості.  
     
        Сплатити заборгованість без комісійного збору споживачі підприємства можуть безпосередньо в касі абонентного відділу з  понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 (у п’ятницю до 16.00) за адресою: вул. Гришина (Кутузова) 23/16 (2 поверх).
    Телефони для довідок: 56-15-02, 56-15-19.
     
     Ознайомитися із списком квартир, за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на нашому сайті. 
     
    Адміністрація підприємства