Як кропивницькі журналісти проїхались на нових тролейбусах з автономним ходом (ВІДЕО)

  • 15 січ. 2019 10:18
  • 1129
  •  
    На території КП "Електротранс" журналістам презентували придбані на умовах фінансового лізингу тролейбуси з автономним ходом. Їх для перевезеня пасажирів закупили 5 одиниць, інформує "Утренний город".
     
    Після презентації на території підприємства медійників покатати містом. Частину шляху транспорт рухався, живлячись від тролейбусних ліній, а другу половину дороги -  від акумуляторів.
     
     
    Як зазначив начальник підприємства КП "Електротранс" Олександр Луценко, придбаний транспорт може їхати без електропостачання не менше 20 кілометрів. Вартість однієї машини становить 7,5 мільйонів гривень. Виплачувати кошти за них будуть протягом трьох років "ПриватБанку".
     
    - Кошти банку ми повинні виплатити протягом 3-х років, по 1 млн 200 тис. грн. щороку. У процесі повернення коштів щорічно сума буде зменшуватися, - розgовів Олександр Луценко.
     
    - Я дякую міській владі за довіру та за те, що дозволили долучитися до участі у тендері, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку.
    Ми - соціально-відповідальний банк, живемо і працюємо у цьому місті і не можемо залишатися осторонь проектів, які впроваджуються у Кропивницькому. Ми й надалі готові до співпраці, і звертаємося до бізнесу, влади - залучайте нас до своїх проектів. Ми з задоволенням надамо будь-яку допомогу: від фінансових консультацій до підтримки інвестиціями.
     
    За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького Олександра Вергуна, тролейбуси виїдуть на маршрути через 2-3 тижні.
     
     
    - Остаточні варіанти маршрутів, по яких будуть курсувати ці тролебйси, ще не визначені. Однозначно тролейбуси будуть рухатися в районі Телецентру: вулиці Садова, Яновського. Наразі залишається допрацювати схеми руху з контрольними органами, укомплектувати тролейбуси персоналом та інше. Протягом 2-3 тижнів машини виїдуть на маршрути, - повідомив Олександр Вергун.
     
    Нагадаємо, як повідомляв журналісту видання «Утренний город» міський голова Кропивницького Андрій Райкович, тролейбуси з автономним ходом прибули на територію КП «Електротранс» ще в середині грудня.
     
    Дмитро Семенюк
     
    Наадаємо: У Кропивницькому демонтують новорічну ялинку