До Кропивницького на практику прибули курсанти вишів МВС України

  • 14 січ. 2019 18:03
  • 908
    • Новина До Кропивницького на практику прибули курсанти вишів МВС України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ще 57 курсантів закладів вищої освіти МВС України прибули на навчальну практику та стажування до поліції Кіровоградщини. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
    Сьогодні, 14 січня, зустріч із представниками Одеського й Дніпропетровського державних університетів внутрішніх справ провів заступник начальника поліції області Руслан Горяченко.
     
    Під час спілкування він закликав майбутніх поліцейських сумлінно виконувати завдання, поставлені керівниками, активно переймати досвід від старших колег, поглиблювати вже набуті знання та вдосконалювати свої професійні навички, аби у подальшому успішно проходити службу у підрозділах поліції.
     
    У ході зустрічі курсанти переглянули фільм про роботу поліції області, зокрема про новостворені у процесі реформування відомства підрозділи. Також мали можливість безпосередньо ознайомитися з діяльністю служби 102 та ситуаційного центру поліції області.
     
     
    Загалом курсанти другого, третього та четвертого курсів вишів МВС України проходитимуть навчальну практику і стажування у підрозділах кримінальної поліції, досудового розслідування та превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області.
     
    Навчальна практика для них триватиме до 8 та 9 лютого, а стажування – до 5 квітня 2019 року. 
     
    Нагадаємо, 8 січня до поліції Кіровоградщини для проходження ознайомчої практики прибули 78 курсантів закладів вищої освіти МВС України.