Три в одному: Молодики не лише грабували, а і торгували наркотиками, викрадали авто (ФОТО)

  • 14 січ. 2019 14:23
  • 932
    • Новина Три в одному: Молодики не лише грабували, а і торгували наркотиками, викрадали авто (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі патрульні затримали грабіжників, які до того ж торгували наркотиками і викрадали авто. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Осіб, імовірно, причетних до грабежу, автівку в розшуку та наркотики оперативно виявили патрульні
     
    Цими вихідними на лінію «102» надійшов виклик про зухвалий грабіж. Двоє невідомих осіб увірвалися до помешкання 43-річного кропивничанина та відібрали у нього гроші та планшет. Подія сталася на провулку Експерементальний близко 18-години.
     
    Нападники закрили обличчя медичними масками, та це не завадило потерпілому впізнати одного з них. Патрульні одразу встановили прикмети та можливі місця перебування нападників. В одному з них, у майстерні на вулиці Покровська, їх і виявили менше, ніж за 20 хвилин після скоєного.
     
     
    Імовірними нападниками виявилися 30-річний та 44-річний мешканці Кропивницького. Обидва раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності.
     
    У приміщенні був автомобіль Chevrolet Lacetti, який за базами Національної поліції значився в розшуку. В салоні окрім викраденого планшету патрульні виявили декілька ампул з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.
     
    На місце знахідок патрульні викликали слідчих, які встановлювали їхнє походження.
     
     
    Скоєний злочин містить ознаки грабежу, поєднаного з проникненням у житло (ч.3 ст.186 ККУ). Наразі особам загрожує позбавлення волі до 8 років.
     
     
     
     
    Нагадаємо: Пожежники врятували старенького пенсіонера, який опинився у пастці