Кропивницький: Що віщують зорі нашим містянам?

  • 12 січ. 2019 09:08
  • 1669
    • Новина Кропивницький: Що віщують зорі нашим містянам? Ранкове місто. Кропивницький
              
    Астрологія — наука точна. Все, що сказано в гороскопах, обов’язково здійсниться. Єдине точно не зрозуміло: що, де, з ким. Найрозповсюдженіше марновірство у світі — саме вони. І є люди, які довіряють цим забобонам, найчастіше  —  самотні жінки. Достеменно невідомо, хто під якою зіркою повинен був народитися, але єдине, що ми можемо зробити, — це регулярно корегувати свій прогноз. 
     
    Якось Стівен Кінг написав: «Щось я не пригадую, щоб у мене в гороскопі було таке лайно». Аби уникнути подібної ситуації, «Первая городская газета» підготувала для вас свій, оригінальний прогноз. Точність вам гарантуємо! У гіршому разі, станеться безпрецедентний випадок, коли журналіст нашого видання вам збрехав! Наприкінці 2019 року підіб’ємо підсумки, якщо десь будуть неточності, запрошую до редакції — подарую шоколадку в якості моральної компенсації.
     
    І одразу до поганих новин. Працюватимемо багато. 2019-й — рік Жовтого Земляного Кабана. У східній культурі — це символ працьовитості, благородства і сміливості. І щастя буде тому, хто весь рік трудитиметься не покладаючи рук. 
     
     
    Овен
     
    Для впертих Овнів рік обіцяє бути насиченим, як американські гірки! Емоції та рішення можуть бути кардинальними й різкими. Тому наполегливо радимо бути стриманими й не гарячкувати. Терпи, терпець же нас шліфує, чи не так?
     
    Наталя Шевченко, прес-секретар:
    У гороскопи вірю в тому плані, ймовірно, що на людину певним чином впливає те розташування зірок, під яким вона народилася, десь скеровує життя в якусь сторону тощо, однак таки в руках людини теж багато чого залишається.
    Звичайно, очікую лише найкращого для своєї сім`ї і країни, як і будь-яка людина. А оскільки це рік земляної свині, а свиня — тварина свійська, то хочеться, щоб рік був плідним для агропромислового комплексу, для фермерських господарств, бо це позитивний вклад в економіку країни. А також свиня асоціюється з хазяйновитими господарями, тому хочеться, щоб рік був щедрим для працьовитих людей!
     
    Наталко, захоплююся вашими ідеями і бажаннями! Особисто для вас рік пророкує бути вдалим  у ділових і фінансових сферах. Тому, чи не зайнятися б вам сільським господарством, якщо ви вже так за нього хвилюєтеся?
     
     
     
    Тілець
     
    Для норовливих і непокірних Тельців рік обіцяє бути багатим на пристрасті. Якщо ви одинокі — настав час знайти половинку, якщо ви сімейні — готуйтеся до мелодрам та чвар. Але не засмучуйтеся, як кажуть у нас в народі «Хто кого любить, той того й чубить». 
     
    Ірина Калько:
    Намагаюся вірити у все хороше. Тому і в хороші гороскопи, чому б не повірити?  
    Торік я переконалася у тому, що у світі багато зла, але добро його все ж таки перемагає. В цьому очікую не меншого. Як мама двох діток хочу для них благополуччя. Найголовніше мрію про те, щоб нарешті почав чути мій син Даниїл. Це найзаповітніше бажання на рік Свині. 
     
    Ірино, все здійсниться. Зірки на вашому боці! Проте, не забувайте про себе. Зайвий раз посидіти на дієті чи сходити до сімейного лікаря не завадить. Потім не кажіть, що Женя вас не попереджала.
     
     
    Близнюки
     
    Любі Близнюки, рік Свині не тішитиме вас фінансовими успіхами. Зате пощастить у коханні. Головне — любов, а гроші будуть! Ба більше, протягом року вас не залишатиме муза. Будете натхненні і креативні.
     
    Олександр Сосонський, юрист:
    У гороскопи я не вірю. Бо все, що відбувається у нашому житті, виключно наша заслуга й робота над собою. 
     
    Усе, що планую на майбутній рік, — приватне. Що в особистому житті, що в робочому, що в бізнес-планах. Не хочеться ділитися цим на загал. І не тому, що я забобонний, а тому що таємничий. 
     
    Олександр, як і годиться юристу, потайний, делікатний, коректний.  А насправді, йому немає про що мріяти. Дружина — красуня, діти — молодці. Єдине, що радить гороскоп, — берегти це.
     
     
     
     
    Рак
     
    Для консервативних та організованих Раків очікується невеличкий стрес. Все піде шкереберть. Проте зовсім не означає, що задумане не здійсниться. Щоб там не сталося, але вміння вирішувати проблеми вас лише загартує.
     
    Микола Лавренюк, логіст:
     
    Коли в гороскопах пишуть щось хороше — обов’язково в них вірю. І все збувається. У цьому році хочу, щоб все якнайкраще склалося на роботі, бо зовсім змінюю профіль. І, звичайно, цілеспрямований на сім’ю. Хочу знайти щиру дівчину.
    На момент опитування Микола зізнався, що найбільше хоче зараз їсти. Тому, Колю, я тобі пророкую в цьому році знайти половинку, яка  готуватиме тобі смачну їжу. Тим паче, це обіцяю не тільки я, а й зірки. 
     
    Лев
     
    Гордовиті, нескорені Леви, час проектів, високих досягнень вже не за горами. Рік Свині принесе вам не тільки життєві перепони, які ви зможете перемогти завдяки своєму стійкому характеру, а й приємні речі. 
     
    Інна Бондаренко, коректор:
    Як і будь-яка освічена людина, я не вірю в гороскопи. Але все ж таки продовжую їх читати. Бодай там напишуть щось гарне. Я вже не в тому віці, щоб сподіватися на диво, все залежить від нас самих. Від цього року чекаю приємних вражень і щасливих моментів.
     
    Насправді, рік Свині для Левів готує ще й загартування в амурних справах. Дорогі представники цього знаку, якщо ви досі в пошуках своєї половинки, мушу вас засмутити, доведеться почекати. Враховуючи вашу самодостатність — вас це ні на крихту не зажурить. А от, якщо вже знайшли, цінуйте й бережіть, що маєте.
    Отже, Інно, гороскоп не прогнозував вам дітей. Ви засмутилися! Ситуацію виправляю, і всі свої магічні сили спрямовую на двійню у вашому домі. Якщо безсонними ночами, під крики малят будете згадувати мене — щиро зрадію.
     
    Діва
     
    Для трудолюбивих, працьовитих Дів рік готуватиме боротьбу за свої принципи і життєву позицію. Гадаю, що це їх не засмутить. Бо для більшості представників знаку — це спосіб життя. 
     
    Вікторія Талашкевич, керівник ГО «Прес-клуб Реформ»:
    Щодо гороскопів, то я розглядаю їх як варіант «щоб таке почитати у газеті, якщо все прочитала?». Ні, я не вірю у магічну силу слів, вигаданих кимось, над моєю долею чи вчинками. Тому в Новому році очікую лише того, щоб зустрічати всі події із широко розплющеними очима, не відгороджуючись фразами «Мені цього не пророкував гороскоп» або «Ой, як воно так сталося?». Тоді і розчарувань не буде, і доля посміхатиметься щодня. Власне у мене саме так все і відбувається. 
    Планую здійснити кілька подорожей, а також розвиватиму громадську організацію «Прес-клуб». У першій половині року докладу зусиль, щоб до влади в Україні не прийшли популісти, а у другій разом із Жанною Січкар просуватимемо діяльність Бізнес-школи «WAKE UP».
     
    Вікторіє, з вашим потенціалом і натхненням все обов’язково складеться найкращим чином. До того ж саме у першій половині року вам зірки і обіцяють успіх. А ще говорять, що можливі серйозні капіталовкладення чи купівля нерухомості. Хто знає, може, до кінця року придбаєте приміщення для свого «Прес-клубу»?
     
    Терези 
     
    Обдаровані, талановиті, геніальні терези — ваш час настав! Час творчих злетів, креативних ідей! Якщо у вас рутинна, механічна робота, починайте тішитися. Відтепер все буде творчо й насичено. Якщо ви керуєте тролейбусом чи торгуєте мандаринами на базарі — шукайте більший потенціал. Зірки обіцяють успіх у будь-яких фінансових починаннях. 
    Особисто я, як представник Терезів, чекаю лише найкращого від цього року. Я вірю в хороші гороскопи. І в погані теж вірю. Особливої віри мені додає те, що пророкую його сама для себе. Отже, успіх у роботі буде тоді, коли я на неї не запізнюватимусь.  А краса та ідеальні форми — коли розпрощаюся з булочками і познайомлюся зі спортом. Особливо хочеться додати творчих здібностей, побільше натхнення й менше страху. 
    Дуже хочеться менше боятися. Боятися, що не отримаю заробітну плату, що не буде чим розрахуватися за комуналку. Боятися, аби на війну не забрали батька чи брата. І, звичайно, боятися поганих новин, бо вони вже осточортіли. Кохання не бажаю - є.
     
    Скорпіон
     
    Мовчазним Скорпіонам зірки радять бути щирими і відкритими цьогоріч, на кону стоїть майбутнє. А ще вдалий час для купівлі нерухомості. Не біда, якщо у вас вже є житло, правда ж?
     
    Наталія Нічишина, поетеса:
    У гороскопи не вірю, особливо якщо в них погані новини для мого знаку. Якщо є позитивні передбачення, це піднімає настрій, але сподіваюся все ж більше на себе, ніж на гороскоп, долю чи щось інше. 
    Від року Свині чекаю прихильності його покровительки в усіх справах, якомога більше щасливих моментів, а менше сумних та здійснення задуманого у спорті, навчанні та роботі.
     
    Наталко, зорі віщують виключно хороше. У спорті й навчанні все буде чудово, у роботі — лише натхнення й хороші теми. А якщо муза зникне — не нарікай на Свиню, нарікай на Дмитрика.
     
     
    Стрілець
     
    Для стрільців якнайкраще складеться рік у кар’єрному плані. Все вказує на те, що сміливо можна втілювати будь-які ідеї. Навіть якщо ви напартачите щось на роботі — вас не звільнять, бо рік Свині абсолютно ваш. Особисто в мене прохання — не зловживайте! 
     
    Олена Сідорова, журналістка:
    Раніше я не вірила у гороскопи, але в якийсь момент почала їх читати, бо всі ми живемо у невідомості й інколи хочеться знати, що чекає нас у майбутньому. Побачила багато співпадінь, і мені стало цікаво, як же впливає Місяць та інші планети на життя людей. Я не звіряю щодня своє життя з гороскопом, але коли випадає нагода його почитати або послухати — з радістю це роблю. Звичайно, на життєво важливі рішення ці передбачення не впливають, але трохи до них прислухаюся, наприклад, коли слід уникати небажаних зустрічей, коли краще повестися стримано або навпаки бути активнішою і так далі.
    Від року Свині нічого не чекаю. Ще навіть не читала, що астрологи на нього пророкують. Але оточуючі кажуть, що цей рік має бути хорошим для усіх. Я вірю, що всі роки хороші, якщо в це самим вірити. Чекаю приємних моментів і таких же поряд людей.
     
    Отже, Олено, всі очікування здійсняться. Ваш прогноз гарантує кар’єрне зростання. Навіть в інших спеціальностях. Тому, якщо буде бажання освоїти ядерну фізику, — вперед! Крім всього, зірки рекомендують більше уваги приділяти коханій людині. Моя настанова на рік: якщо немає коханої людини, скоріш шукайте — і приділяйте увагу!
     
     
    Козеріг 
     
    Для Козерогів рік Свині обіцяє бути вдалим. Здійсняться давнішні мрії і плани. Якщо ви давно мрієте про танці або вивчення мов — сміливо дійте. Не обійдеться й без амурних справ. Зміни вже на носі — очікуйте!
     
    Владислав Онойко, студент:
    Я вірю у гороскопи.  Особливо, коли в них пишеться лише позитивне. Я активно займаюся громадською діяльністю. Тому сподіваюся, що у цьому році мені все вдасться втілити: побудувати тренажери у рідній школі, виграти всі грантові проекти. А ще планую налаштувати власний бізнес. Маю надію, що рік Свині буде продуктивним.
    Владе, все залежить від вас і ваших сил. Всі плани здійсняться за однієї умови — якщо не будете лінитися. Не втрачайте жодної хвилини, і успіх очікуватиме не тільки вас, а й усіх Козерогів.
     
    Водолій
     
    На Водоліїв чекають непередбачувані зміни в усіх напрямках життя. Кому набридла рутина — готуйтеся все міняти. Кого і так все влаштовує — теж готуйтеся. 
     
    Максим Несвітайлов, телеведучий, політолог:
     
    Звичайно ж я не вірю в ці дурниці, як і кожен чоловік. Від цього року очікую, звичайно, людського щастя, нелюдського здоров’я, кохання, але без дітей (!).
    Максиме, хотілося б сказати, що діти неодмінно будуть. Але, в гіршому випадку, буду винна шоколадку. Порада від зірок: частіше себе хваліть, бо саме від цього залежать ваші творчі й ділові звершення! 
     
     
    Риби
     
    Для вольових Риб буде достатньо сил, аби реалізувати свої плани і намічені цілі. Найпродуктивнішим періодом стане літо. Тому не поспішайте засмучуватися завчасно.
     
    Олена Скочко, депутатка:
     
    Я не вірю в гороскопи — це все маячня. 
    Все, про що мрію у році Свині, — банальне. Як молода бабуся, переживаю за свого онука. Крім того, хвилююся за майбутні вибори — як депутатка і громадська активістка.
     
    Олено, щодо перемоги Руслана Кошулинського на виборах — зірки обіцяти не можуть. Проте гарантують успіх у любовних справах. Молода бабуся цілком може стати молодою дружиною. Акцентуйте увагу на цьому!
     
     
     
    Євгенія Котенко