Дружини полонених: Квартири – це добре, але чоловіки на першому місці

  • 11 січ. 2019 10:55
  • 1553
    • Новина Дружини полонених: Квартири – це добре, але чоловіки на першому місці Ранкове місто. Кропивницький
     
    Катерина Глондар та Юлія Корінькова продовжуватимуть боротися за волю своїх полонених проросійськими терористами чоловіків, незважаючи на подаровані Президентом України квартири. Про це в коментарі кореспонденту видання “Утренний город” розповіли дружини полонених.
     
    - Це не означає, що якщо нам дали квартири, то ми закриємо роти. Ми далі будемо боротися. Будемо досягати мети, щоб чоловіки повернулися додому, - розповіла Катерина Глондар.
     
    - Незважаючи на дане нам житло, наші чоловіки для нас були, є і будуть залишатися в пріоритеті. Ми не заспокоємось до тих пір, поки не повернемо своїх рідних, коли вони зайдуть господарями в свої домівки і запанує сімейна злагода та щастя, - розповіла Юлія Корінькова.
     
    Нагадаємо, наприкінці минулого року Президент України Петро Порошенко за власні понад 2 мільйони гривень придбав у Кропивницькому дві квартири. Їх він подарував дружинам військовополонених Сергія Глондара та Олександра Корінькова, які вже майже чотири роки чекають своїх чоловіків з полону терористів.
     
    Дмитро Семенюк