Продуктивність сервісних центрів МВС в Кіровоградській області збільшується

  • 10 січ. 2019 13:36
  • 1164
    • Новина Продуктивність сервісних центрів МВС в Кіровоградській області збільшується Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулий рік виявися досить насиченим в плані новин і нововведень. Головною новиною для жителів Кіровоградської області стала презентація першого сервісного центру МВС нового зразка. Зручність громадян в кропивницькому сервісному центрі МВС забезпечують технологічні нововведення – електронна черга, електронний інфобокс, планшет оцінки якості обслуговування. Також тут є дитячий куточок, буккросинг-полиця та паркувальні місця для відвідувачів центру.
    На початку грудня за новими ставками акцизного податку працівниками оновленого сервісного центру МВС було проведено першу реєстрацію автомобіля ввезеного з-за кордону, з екологічним стандартом нижче «Євро-5». 
     
    Презентували електронний кабінет водія. Відтепер кожен може дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.
     
    На території області запрацював мобільний сервісний центр МВС. Жителі населених пунктів, де відсутні стаціонарні сервісні центри Міністерства внутрішніх справ, не їздитимуть в обласні центри, аби отримати відповідну послугу. До них приїде мобільний сервісний центр. 
    Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри, що працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.
     
     
     
    Послуги МCЦ МВС:
     
    реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;
    заміна посвідчення водія;
    видача міжнародного посвідчення водія;
    прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.
     
    Проводили екскурсії для дітей, у ході яких повторювали та перевіряли знання з ПДД на Онлайн-тренажері.
     
     
    Працівники територіальних сервісних центрів в Кіровоградській виявили 11 транспортних засобів з підробленими номерами агрегатів. Встановили одну особу, яка перебувала в розшуку. Виявили п’ять викрадених транспортних засобів. Провели 32 155 реєстраційні операції. Експерти служби МВС оглянули 27 135 транспортних засобів. Експертне дослідження пройшли 14 387 ТЗ. Громадяни пройшли підготовку кандидатів у водії в кількості 10 986 осіб. 
     
    Провели 16 100 теоретичних екзаменів. Провели 19 599 практичних екзаменів. Видали 17729 посвідчень водія. Вперше посвідчення водія отримали 8133 та 1764 після втрати. Обміняли 8 732 посвідчення водія. Видано 116 міжнародних посвідчень водія. Видали 12 522 довідки про несудимість. До місцевих бюджетів надійшло 5 964 772 грн.
     
    Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбуці, а за консультаціями звертайтеся за телефоном: (044) 290-19-88. Адреси сервісних центрів МВС та відповіді на поширені питання стосовно їхніх послуг шукайте на сайті Головного сервісного центру МВС.