Кіровоградщина: Рятувальники закликають водіїв утриматися від поїздок на далеку відстань

  • 10 січ. 2019 13:01
  • 805
    • Новина Кіровоградщина: Рятувальники закликають водіїв утриматися від поїздок на далеку відстань Ранкове місто. Кропивницький
     
    Шановні громадяни!
    Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області закликає власників та водіїв автотранспорту утриматися від поїздок на далеку відстань та у вечірній час. Рухаючись у межах населеного пункту, не паркуйте свої автомобілі у недозволених місцях. Це значною мірою унеможливлює повноцінну та безпечну роботу комунальної снігозбиральної техніки та перешкоджає пожежному і аварійно-рятувальному транспорту оперативно прибути до місця пригоди та своєчасно надати допомогу людям, які потрапили в біду. 
     
    Радимо також утриматися від тривалих переходів на далекі відстані навіть у межах одного населеного пункту. Пам’ятайте, що похолодання загрожує обмороженнями при неправильному підборі одягу, тривалому перебуванні на вулиці, особливо у стані алкогольного сп’яніння.
     
    Крім того проявляйте особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового та електричного обладнання. Адже несправне пічне опалення, використання саморобних чи несправних електрообігрівачів, порушення правил їхньої експлуатації – основні причини виникнення пожеж та загибелі людей.
     
    Прес-служба У ДСНС в області