ВАТ «Кіровоградгаз» повідомляє про помилкові рахунки, що надійшли споживачам за грудень

  • 10 січ. 2019 09:47
  • 1503
    • Новина ВАТ «Кіровоградгаз» повідомляє про помилкові рахунки, що надійшли споживачам за грудень Ранкове місто. Кропивницький
     
    До уваги споживачів газу!
     
    Через технічний збій програми покази лічильників газу не були внесені до бази даних. Про це повідомляє сайт «Кіровоградгаз».
     
    Через технічний збій програмного забезпечення оператора ГРМ ВАТ «Кіровоградгаз» покази лічильників газу станом на 31 грудня 2018 р., передані вами з 01 по 05 січня 2019 р. через особистий кабінет на сайті http://www.kirgas.com; електронну пошту counter@kirgas.com та шляхом відправлення SMS-повідомлення, не були внесені до бази даних.
     
    У зв’язку з цим в повідомленні про оплату рахунка постачальника природного газу за грудень 2018 р. нарахований об’єм за послуги з газопостачання може не відповідати фактичному обсягу спожитого природного газу.
     
    У випадку невідповідності об’ємів газу показників лічильників, зазначених у повідомленнях про оплату рахунків за газ з фактичними обсягами спожитого природного газу та фактичними показниками лічильників просимо розрахуватись за надану послугу за вашими даними, вказавши у відповідних графах обсяг газу, показник лічильника та суму до сплати.
     
    Після усунення недоліків, пов’язаних з технічним збоєм програмного забезпечення, показники лічильників газу будуть внесені протягом січня 2019 р. та проведено відповідне коригування даних.
     
    Оновлену інформацію за своїми особовими рахунками ви зможете перевірити, зареєструвавшись на веб-сервісі «Особистий кабінет» в мережі Інтернет за адресою: www.gasolina-online.com.
     
    Адміністрація ВАТ «Кіровоградгаз» приносить свої вибачення за ситуацію, що склалась, та сподівається на ваше розуміння.