Бібліотека Чижевського запрошує кропивничан на «Щедрий вечір»

  • 9 січ. 2019 17:05
  • 1701
    • Новина Бібліотека Чижевського запрошує кропивничан на «Щедрий вечір» Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Щедрий вечір у бібліотеці Чижевського»
     
    Шановні кропивничани та гості міста, обласна універсальна наукова бібліотека Чижевського запрошує на довгоочікувану подію 2019 року!
    У суботу, 12 січня, з 16.00 розпочнеться «Щедрий вечір у бібліотеці Чижевського», що триватиме рівно до 22.00.
     
    Увага, за численними замовленнями і проханнями відбудеться екскурсія з сюрпризами та несподіванками до бібліотечного книгосховища „Мандрівка експрес-потягом” (потяг вирушає на початку кожної години, вартість квитка – 25 грн). 
     
    Святкова програма насичена й різноманітна. Оскільки східним символом цього року є поросятко, то для вас безліч тематичних розваг загальною назвою «Суботній свиновир»: співоче подвір’я «У Хавронії», фотозона «Свинські танці», новорічні передбачення «Скринька Свиндори», командні конкурси і вікторини тощо. Проте програма розрахована таким чином, що кожен – і дорослі і малечі – знайде розвагу до душі. А саме: святкові виставки-інсталяції, творчі майстер-класи, різдвяні літературні читання, музичні концерти і кліпи, ворожіння на книгах, новорічно-різдвяні ігри на мультимедійній дошці, Арт-програми, салон краси (макіяж, косички, манікюр, тату та ін.), розпис печива, щедрівки під ялинкою, «Бібліо-DISCO-шоу» - дискотека та багато інших цікавинок. 
     
     
    Якщо Ви полюбляєте активний відпочинок – тоді ми чекаємо на Qr-квесті «Жовтий земляний собака VS Жовтий кабан»! Приєднуйтесь до Пригоди, загадки та головоломки вже чекають на своїх героїв. 
    У бібліотеці тільки цього вечора можна гучно розважитися, або затишно відпочити з книгою та смаколиками від кайтерінгової компанії «Авокадо». Обирайте до смаку!
    Слідкуйте за анонсами і програмою «Щедрого вечора в бібліотеці Чижевського» в соцмережі Фейсбук за хеш-тегом #Щедрий_вечір_ОУНБ_2019 
     
    Вхід – вільний. 
     
    Адреса: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
     
    Нагадаємо: Святкові колядки та щедрівки лунали на площі Героїв Майдану