Кропивницький: Автобус 130а частково змінив свій маршрут

  • 9 січ. 2019 11:21
  • 2056
    • Новина Кропивницький: Автобус 130а частково змінив свій маршрут Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому змінилась схема руху комунального пасажирського автобусу, що курсує за маршрутом № 130а. Про це пише сайт Міської ради Кропивницького.
     
    Відтепер автобуси курсуватимуть до онкодиспансеру по вулиці Жуковського. Відповідне рішення прийняли члени виконавчого комітету міської ради вчора, 8 січня.
     
    Згідно з оновленою схемою руху автобус проїжджатиме вулиці: Генерала Родимцева, Ялтинську, Жуковського, Преображенську, Петропавлівську, Гоголя, Кропивницького, Шевченка, Тарковського, Велику Перспективну, Євгена Маланюка, Полтавську, провулок Об’їзний, Короленка та Холодноярську. У зворотньому напрямку автобус рухатиметься по Холодноярській, Короленка, Об’їзному, Полтавській, Маланюка, Великій Перспективній, Преображенській, Жуковського, Ялтинській, Генерала Родимцева.
     
    За словами тимчасового виконавця обов’язків заступника міського голови Олександра Вергуна, з проханням змінити рух автобусу звернулись голови квартальних комітетів мікрорайону Катранівка, тому в міській раді прислухались до побажання людей.
     
     
    Нагадаємо: Чому не працює світлофор біля "Копілки"?