У Кропивницькому новостворена мобільна бригада допомагатиме жертвам домашнього насильства

  • 8 січ. 2019 15:36
  • 823
    • Новина У Кропивницькому новостворена мобільна бригада допомагатиме жертвам домашнього насильства Ранкове місто. Кропивницький
     
    Виконавчий комітет міської ради погодив створення у Кропивницькому мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, інформує «Утренний город».
     
    До новоствореної бригади увійшли сім членів. Очолив її Директор Кропивницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Краснокутський.
     
    Довідка:
     
    Мобільна бригада - спеціалізована служба підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою. Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їхніх потреб. 
     
    Мобільна бригада надає соціальні послуги шляхом проведення фахової консультації за допомогою телефонного зв’язку, з виїздом у спеціально організованому транспорті до місця проживання (перебування) постраждалих осіб чи іншого вказаного ними місця, у приміщенні загальної чи спеціалізованої служби підтримки постраждалих осіб, в іншому приміщенні, визначеному місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.
     
    Дмитро Семенюк
     
    Нагадаємо: Сьогодні розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО