У Кропивницькому затримали двох злочинців, які грабували перехожих на вулицях

  • 8 січ. 2019 13:38
  • 4301
    • Новина У Кропивницькому затримали двох злочинців, які грабували перехожих на вулицях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Осіб, ймовірно причетних до двох грабежів, оперативно виявили патрульні. Про це у фБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Цієї неділі, у переддень Різдва, близько 13-години патрульні отримали виклик про скоєння грабежу на вулиці Академіка Тамма. На місці події інспектори з’ясували, що невідома жінка вихопила з рук іншої мобільний телефон та зникла в невідомому напрямку.
     
    Патрульні одразу передали прикмети підозрюваної через радіоефір. Менше ніж за півгодини за отриманим описом інший екіпаж виявив імовірну злодійку на вулиці Соборна. В подальшому 41-річну кропивничанку впізнала заявниця.
     
    Схожий випадок трапився того ж дня двома годинами раніше на автостанції №2. Поки 76-річний кропивничанин знімав у банкоматі гроші, за ним пильно стежив злодій. Та як тільки літній чоловік поклав готівку до гаманця, невідомий вихопив його з рук та спробував утекти.
     
    На щастя, на заваді йому став охоронець автостанції. Разом з патрульними, які прибули на місце менше ніж за 5 хвилин, імовірного зловмисника затримали. Ним виявився 27-річний містянин, який до того ж перебував у розшуку поліцією.
     
     
    Обоє затриманих громадян раніше вже притягалися до відповідальності за злочини. На місця подій інспектори викликали слідчих, яким і передали ймовірних зловмисників.
     
    Шановні громадяни
    Оберігайте своє майно від злодіїв! Якщо ви стали свідком або жертвою злочину, одразу повідомляйте про це на лінію «102»