Клієнти ПриватБанку 1 січня влаштували свято маленьким пацієнтам

  • 8 січ. 2019 13:33
  • 825
    • Новина Клієнти ПриватБанку 1 січня влаштували свято маленьким пацієнтам Ранкове місто. Кропивницький
     
    Новорічне диво: клієнти ПриватБанку 1 січня влаштували свято маленьким пацієнтам обласних дитячих лікарень
     
    “Звичайне диво” завітало 1 січня до Кіровоградської обласної дитячої лікарні. Дід Мороз, його вірна помічниця Снігуронька та симпатичне розовеньке поросятко - символ нового року, завітали до кожної палати та привітали усіх діток, які вимушені були залишитись у новорічну ніч в лікарні.
     
    Радісний настрій, веселий сміх, святкові розваги та подарунки cтворили чарівну новорічну атмосферу у кожній дитячій обласній лікарні по всій країні, завдячуючи клієнтам ПриватБанку та компанії MasterCard, що долучилися до вже традиційної акції “Звичайне диво”.
     
    - Новий рік наступив, а разом з ним - і наша найкрутіша акція, - розповідає Раїса Кілімниченко, керівник по просуванню послуг бюджетним організаціям Кіровоградської філії ПриватБанку. - Результати акції вражаючі! 71 444 учасників, сума зібраних коштів - 1 012 050 грн (!), загальна сума благодійних внесків у грудні - 4 751 748 грн. Для порівняння - минулого року до акції долучилися 61 тис. українців, які зібрали майже 780 тис. гривень.
    Ми вдячні усім, хто допоміг нам створити справжнє диво і подарувати дітям віру у добро та добросердність.
     
    Нагадаємо, наприкінці листопада благодійний фонд “Допомагати просто!” та MasterСard  розпочали акцію ”Звичайне диво”. Кожен клієнт, що зареєструвася в акції, здійснював покупки картками ПриватБанку, і після кожної транзакції  одна гривня автоматично зараховувалася на благодійний рахунок на допомогу хворим дітям.
     
     
    Крім того, ПриватБанк виділив 2 593 000 гривень на закупівлю важливих медикаментів та обладнання для дитячих лікарень. Напередодні Дня святого Миколая ПриватБанк та благодійна організація “Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” подарували Кіровоградській дитячій обласній лікарні сучасне медичне обладнання – пульсоксиметр Rad 8 та шприцевий інфузійний насос SEP-21S Plus.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області