Кіровоградська область: У селі Інгульське загорілася приватна майстерня

  • 7 січ. 2019 17:10
  • 1076
    • Новина Кіровоградська область: У селі Інгульське загорілася приватна майстерня Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рятувальники приборкали минулої доби три пожежі. Впродовж доби 6 січня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, о 08:01 повідомили про пожежу у приватному житловому будинку на вулиці Центральній у селі Мошорине Знам’янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 0,8 м2 дерев’яної балки у будинку. Вогнеборці о 08:32 пожежу локалізували та о 09:12 – ліквідували. Залучались 6 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Знам’янки та місцева пожежна команда ТОВ «Рос-Агро» села Мошорине.
     
    О 12:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Шевченка у селі Інгульське Устинівського району. З’ясувалось, що горять 4 м2 дерев’яної підлоги, два деревообробних верстати та електричний інструмент у літній кухні. Рятувальники 22-ої Державної пожежно-рятувальної частини Устинівки о 13:02 займання локалізували та о 13:58 – ліквідували. Залучались п’ять чоловік особового складу та 1 одиниця техніки частини.
     
     
    О 12:28 на вулиці Центральній у селі Деріївка Онуфріївського району, на території приватного домоволодіння, виникла пожежа 40 м2 покрівлі та домашніх речей у житловому будинку. Силами вогнеборців о 13:57 пожежу локалізували та о 15:24 – ліквідували. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 33-ої   Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївки та місцева пожежна команда СК «Україна» села Млинок Онуфріївського району.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
     
    Нагадаємо: На Миколаївці у приватному гаражі загорілася "дев’ятка"