На дорогах Кіровоградщини за минулу добу застрягло дев’ять автівок

  • 5 січ. 2019 15:09
  • 878
    • Новина На дорогах Кіровоградщини за минулу добу застрягло дев’ять автівок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградська область: водії дев’яти машин потребували допомоги рятувальників, щоб вибратись зі складних ділянок доріг. Про це повідомляє пес-служба У ДСНС в області.
     
    4 січня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області допомогли подолати складні ділянки доріг водіям дев’яти транспортних засобів.
     
    Так, бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького відбуксирували на безпечну ділянку дороги дві вантажівки та легковий автомобіль. 
     
     
    Рятувальники 26-ї ДПРЧ Благовіщенського допомогли відтягти з траси Київ-Одеса на узбіччя два легкові автомобілі, які потрапили в ДТП. Бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії надали допомогу водієві легкового автомобіля, який застряг на вулиці сла Мартоіванівка.
     
     
     У Світловодську вибратись з ускладненої ділянки дороги водієві автобусу також допомагали рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини. Рятувальники 23-ї та 28-ї ДПРЧ залучались до надання допомоги водіям двох вантажівок, які застрягли у Малій Висці та на автодорозі біля Компаніївки.   
     
     
    Нагадаємо: Що очікує чоловіка, який стріляв у автобус 1 січня (ВІДЕО)