Кропивницький: На Миколаївці у приватному гаражі загорілася дев’ятка

  • 5 січ. 2019 14:06
  • 819
    • Новина Кропивницький: На Миколаївці у приватному гаражі загорілася дев’ятка Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вогнеборці Кіровоградщини минулої доби ліквідували три пожежі. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Впродовж доби 4 січня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж, дві з яких виникли у житловому секторі.
     
    Так, о 13:21 повідомили про пожежу на вулиці Новій у селі Березівка Маловисківського району. Займання виникло на даху приватного житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 6 м2 дерев’яної обрешітки покрівлі. Силами вогнеборців о 13:53 пожежу локалізували та о 14:22 – ліквідували. Залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне. 
     
     
    О 14:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Кременчуцькій у Олександрії. З’ясувалось, що горять речі домашнього вжитку площею 3 м2 у кухні житлового будинку. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії о 15:15 займання локалізували та о 15:29 – ліквідували. Залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки загону.
     
     
    О 23:45 на вулиці Ціолковського у Кропивницькому на території гаражного кооперативу «Сєвєр» виникла пожежа 5 м2 речей та кришки капоту автомобіля ВАЗ 2199 у приміщенні гаражу. Силами вогнеборців о 00:46 пожежу локалізували та о 01:33 – ліквідували. На гасіння пожежі залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го   Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
     
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Нагадаємо: Що очікує чоловіка, який стріляв у автобус 1 січня (ВІДЕО)