Телеглядачі разом зі знімальною групою «Інтера» пройдуть земним шляхом Ісуса Христа

  • 5 січ. 2019 17:22
  • 870
    • Новина Телеглядачі разом зі знімальною групою «Інтера» пройдуть земним шляхом Ісуса Христа Ранкове місто. Кропивницький
    У понеділок, 7 січня, о 8:05 «Інтер» покаже документальний проект власного виробництва – «Від Різдва до Водохреща». Багато що на Землі змінилося з тих пір, як Марія з Йосипом прийшли до Віфлеєму. Але з покоління в покоління люди бережуть місця, які були свідками євангельських подій.
     
    Телеглядачі разом зі знімальною групою «Інтера» пройдуть земним шляхом Ісуса Христа – від народження і до хрещення в Йордані. Доторкнуться до Різдвяної зірки і дізнаються, чому Спаситель народився в печері. Піднімуться на гору Повалення і подивляться на долину останньої битви добра і зла. Побувають в місці, де річка Йордан спускається з небес на землю. І, найголовніше, глядачі отримають відповідь на питання: чому після відвідин Святої землі люди починають нове життя?
     
    А о 18.00 на «Інтері» – святковий випуск соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Чудеса під Різдвяної Зіркою». У студії проекту згадають неймовірні історії, які доводять: любов і віра творять справжні дива.