На Новоукраїнщині затримали викрадача кабелю та ліній зв’язку

  • 5 січ. 2019 12:32
  • 818
    • Новина На Новоукраїнщині затримали викрадача кабелю та ліній зв’язку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські повідомили жителю області підозру в умисному пошкодженні ліній зв’язку та крадіжці кабелю. Про це повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Уже доведено причетність чоловіка до 10 фактів кримінальних правопорушень. Своїми діями він завдав збитків на суму близько 30 тисяч гривень.
     
    - Працівники Новоукраїнського відділу поліції встановили особу громадянина, який у минулому році на вулицях районного центру пошкодив лінії зв’язку та здійснив крадіжки телефонного кабелю. Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель.
    У ході слідчих дій поліцейські вилучили викрадене та направили для проведення товарознавчої експертизи. У даний час особі повідомлено підозру за 10 фактами кримінальних правопорушень. Вживаються заходи щодо документування аналогічних злочинів, вчинених особою, - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
     
    Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 360 (умисне пошкодження ліній зв’язку) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.
    За скоєне особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.
     
    Нагадаємо: Неробочий світлофор створює небезпеку для життя пішоходів