Кропивницький: Чому не працює світлофор біля "Копілки"?

  • 4 січ. 2019 19:40
  • 2053
    • Новина Кропивницький: Чому не працює світлофор біля «Копілки»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому світлофори, що регулюють роботу дорожнього руху по вулиці Соборній біля супермаркету «Копілка», не працюють вже протягом тижня. Вказані світлофори розташовані на перехресті між будівлею проектного інституту і супермаркетом «Копілка» і повинні регулювати рух транспорту не лише по одній з центральних доріг міста, а і заїзду автівок на стоянку біля супермаркету.
     
    Неробочий світлофор створює небезпеку для життя пішоходів та автолюбителів міста і особливо для школярів ЗОШ № 16, які невдовзі продовжать навчання після виходу з канікул.
    Хочеться додати, що вищезазначені світлофори з моменту їхнього встановлення у 2007 р. дуже часто не працюють належним чином, а лише мигають жовтим світлом.
     
     
    Як з’ясувала депутатка Фортечної районної у м. Кропивницькому ради Олена Скочко, вказаний світлофор обслуговується власником супермаркету "Копілка" і не стоїть на балансі міста. 
     
    Як пояснив завідувач господарством Товариство з обмеженою відповідальністю "КОПІЛКА" Валентин Кравченко, учора представники Управління національної поліції вже цікавилось цим питанням, а власник магазину Дмитро Кабешев станом на сьогодні вже сплатив заборгованість підприємству, що обслуговує вищезазначені світлофори. 
     
    Тож сподіваємось, що невдовзі пристрої оптичної сигналізації запрацюють.
     
    Олена Скочко
     
     
    Нагадаємо: У печеру до Діви Марії завітав безпритульний собака