Резонансні події, що сталися у Кропивницькому на минулому тижні

  • 31 груд. 2018 16:00
  • 1247
    • Новина Резонансні події, що сталися у Кропивницькому на минулому тижні Ранкове місто. Кропивницький
     
    Причини трагедії родини, що загинула разом з дітьми
     
    У житловому будинку виявлено тіла чотирьох загиблих. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області
    Як стало відомо з власних джерел, сім’я жила на третьому поверсі п’ятиповерхівки, чоловік, повернувшись з роботи, брився. Через несправність газової колонки стався витік чадного газу. Як встановили слідчі, через півгодини витоку чадного газу настала критична точка для життя людини. Справа у тому, що людина не відчуває його запаху.
     
    Дідусь постраждалої сім’ї, який живе у сусідньому під’їзді, відчув щось недобре, адже ніхто з членів родини у той день не провідав старенького. Тож саме він і забив на сполох.
     
    У результаті трагедії загинула уся родина: 36-річна дружина, яка спала разом з малолітньою донькою, 11-річний син, який сидів за комп’ютером, та 39-річний батько, тіло якого знайшли у ванній кімнаті.
     
    Прощання з загиблими пройшло у суботу, 29 січня, о 17:00, на яке прийшли родичі, знайомі та однокласники небіжчиків.
     
     
     Батьки Діани Хріненко оголосили винагороду за інформацію про доньку 
     
    За дані про місцезнаходження 17-річної Діани Хріненко з села Суботці Знам’янського району рідні оголосили винагороду. Про це йдеться у відеосюжеті Каналу Кіровоград.
     
    Про це журналістам Суспільного Кіровоградщини повідомила мама зниклої дівчини. Її шукають протягом чотирьох місяців. За інформацію про доньку батьки готові дати 50 тисяч гривень. Жінка попросила розповсюдити це повідомлення в соціальних мережах уповноваженого Президента України з прав дитини Миколу Кулебу. З мамою Діани знімальна група "День за днем" поспілкувалася телефоном.
     
     
     
    На Миколаївці сталася жахлива ДТП (ФОТО)
     
    У Кропивницькому 28 грудня близько 11.40 сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох машин. Про це повідомляє речниця Патрульної поліції Кропивницького Віталіна Бевзенко.
     
    ДТП сталася на перехресті вулиць Короленка та Колгоспної: зіткнулися автомобілі марки Інфініті, Тойота та Сузукі.
     
     
     
    Пiшов у інший світ легендарний диктор радiо i телебачення
     
    Вчора, 26 грудня, у Кропивницькому пiшов з життя легендарний диктор обласного радiо i телебачення Микола Левандовський
     
    Про це на своїй сторiнцi у Facebook повiдомив його син Олексiй Левандовський.
     
    - Сьогоднi не стало легенди мiста… Як шкода, що вiн не встиг розповiсти або хоча б записати все, що вiн пам’ятав… Свiтла пам’ять хорошiй Людинi, – йдеться в дописi.
     
    Колишнi колеги, друзi i знайомi згадують Миколу Левандовського як професiонала своєї справи, непересiчну людину, гарного товариша.
     
    «Не стало мого Вчителя. Легендарного голосу ще Кiровоградського радiо Миколи Євгеновича Левандовського. Ще малим у бабусi завжди о шостiй ранку чув його привiтне i дуже тепле – “Говорить Кiровоград. Ви на хвилi обласного радiо”. А вже за 15 рокiв ми разом перед мiкрофоном читали новини. Вiн – легенда, я – молодий i зелений студент-журналiст, якому дали шанс випробувати себе поруч з професiоналами. Було страшно тiльки першi хвилини, бо далi були його добра батькiвська усмiшка, пiдтримка, поради i школа. Нiколи не забуду. Спасибi, що були. Свiтла пам’ять», – згадує людину-легенду журналiст 1+1 Iван Гребенюк.