Кропивницький: Причини трагедії родини, що загинула разом з дітьми

  • 29 груд. 2018 18:00
  • 24316
    • Новина Кропивницький: Причини трагедії родини, що загинула разом з дітьми Ранкове місто. Кропивницький
     
    У житловому будинку виявлено тіла чотирьох загиблих. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області
     
    28 грудня о 18:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню дверей однієї з квартир 5-поверхового житлового будинку по вулиці Соборна, 6 у Кропивницькому, оскільки громадяни, які там мешкають, за словами сусідів, тривалий час не виходили з дому. Рятувальники, прибувши на місце події, відкрили двері та виявили тіла чотирьох загиблих: чоловік, дружина та діти (донька 6-ти та син 11-ти років).
     
    Попередня причина смерті – отруєння чадним газом від газової колонки. 
    До роботи на місці події залучались чотири чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького.
     
    Причини  та обставини смерті громадян наразі встановлюються.
     
     
    Як стало відомо з власних джерел, сім’я жила на третьому поверсі п’ятиповерхівки, чоловік, повернувшись з роботи, голився. Через несправність газової колонки стався витік чадного газу. Як встановили слідчі, через півгодини витоку чадного газу настала критична точка для життя людини. Справа у тому, що людина не відчуває його запаху.
     
    Дідусь постраждалої сім’ї, який живе у сусідньому під’їзді, відчув щось недобре, адже ніхто з членів родини у той день не провідав старенького. Тож саме він і забив на сполох.
     
    У результаті трагедії загинула уся родина: 36-річна дружина, яка спала разом з малолітньою донькою, 11-річний син, який сидів за комп’ютером, та 39-річний батько, тіло якого знайшли у ванній кімнаті.
     
    Прощання з загиблими пройшло сьогодні, 29 січня, о 17:00, на яке прийшли родичі, знайомі та однокласники небіжчиків.
     
     
     
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо: На вулиці Героїв України під час пожежі загинув 55-річний чоловік