Чим здивує Прямий канал у Новорічну ніч?

  • 29 груд. 2018 12:01
  • 744
    • Новина Чим здивує Прямий канал у Новорічну ніч? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ми розширюємо своє спілкування з людьми, ми більше намагаємося виходити на особисті відносини. Так, наприклад, з 20 грудня всі програми на Прямому стали доступні для людей з порушенням слуху. Перекладачі жестової Мови працюють на каналі протягом 24 годин, переводячи не тільки новини, але і все інше. А у випуску о 19:45 саме перекладачі стали ведучими, які  говорять голосом і мовою жестів. Такого ще ніколи не було у світі. Ми раді, що виконуємо соціальну місію, при цьому робимо процес і проект модним і сучасним.
     
    До нового року ми підготували спеціальні програми. Ми будемо підводити підсумки року, покажемо всі найважливіші: хороші і погані події. Ми підсумуємо рік, як і належить інформаційному каналу, - розумно і сміливо. 
     
    18:00 Великий Новорічний ефір Прямого каналу. Будуть всі! 
     
    В нашому вечірньому ефірі найбільше в Україні музичне шоу Михайла Поплавського. О 20:20  неймовірне за своєю яскравостю, кількістю людей на сцені, костюмів, шоу «Я у тебе один» почне свій ефір. Мадонна і Елтон Джон позаздрили б, якщо б побачили, що витворяє на сцені МіхалМіхалич і його ДВІ ТИСЯЧІ артистів на сцені. 
     
    Рівно опівночі - Новорічна промова Президента Петра Порошенка. А після неї - Мега-концерт з Оперного театру і суперпозитивний настрій!! 
     
    Підсумки активного року і музика - все, що потрібно розумному глядачеві. Глядачеві Прямого каналу.
    До зустрічі в Новорічну ніч!