Новорічні дива на Дворцовій: У Кропивницькому працює резиденція Святого Миколая (ФОТО)

  • 25 груд. 2018 14:45
  • 2632
    • Новина Новорічні дива на Дворцовій: У Кропивницькому працює резиденція Святого Миколая (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Коли у повітрі романтично пахне мандаринами, а на площі засяяла головна ялинка Кропивницького – все більше підіймається святковий настрій і віра в диво.  
     
    Так історично склалося, що Дворцова – візитівка нашого міста, найцікавіше відбувається там. Згадаємо цікавий проект з 3D-малюнком чи, скажімо, фантастичне піаніно, яке тішить городян у теплі пори року. А фінальним проектом 2018-го, від громадського діяча Артема Стрижакова, стала резиденція Святого Миколая, яка розташована на перехресті з вулицею В’ячеслава Чорновола.
     
     
     
    З 19 грудня, з дня відкриття резиденції, щоденно до Святого Миколая приходить близько 400 дітей, а у вихідні 500-700. Наповнені радістю й невимовним дитячим захватом, поспішають до Святого, аби розповісти віршика, проспівати пісеньку й отримати за це заслужений солодкий подарунок.
     
    - Перш за все це свято для дітей, і вони приходять сюди не просто отримати подарунок, а поринути в Різдвяну атмосферу. Ми багато уваги приділили на облаштування декорацій для цієї резиденції. Основна мета – щоб діти повірили в новорічне диво й отримали тепло, турботу. Дивлячись на ажіотаж і зацікавлення населення, розуміємо, що це потрібний для містян проект, - коментує Дмитро Бабак, координатор проектів Муніципального бюро Стрижакова.
     
    Резиденція Святого Миколая працює щоденно з 12.00 до 17.00 без перерв і вихідних. Для малечі, яка ще не встигла поспілкуватися з дідусем, є можливість це зробити до 30 грудня. На згадку залишаться не тільки приємні враження, а й чарівні фото, зроблені фотографом проекту "Резиденція Святого Миколая".
     
    Євгенія Котенко
     
     
     
    Фото: Олексій Каприця
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому нагородили учасників конкурсу дитячих малюнків від галереї «Єлисаветград» (ФОТО)