На Новоукраїнщині молодики побили та обікрали місцевого жителя

  • 23 груд. 2018 13:06
  • 836
    • Новина На Новоукраїнщині молодики побили та обікрали місцевого жителя Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад. Про це повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Повідомлення про злочин надійшло до Новоукраїнського відділу поліції вночі 12 грудня. До будинку мешканців одного з сіл району проникли невідомі особи, побили господаря та відібрали у нього золоті прикраси. 
     
    За інформацією правоохоронців, місцеві жителі поверталися додому та застали у власному будинку невідомих із ввімкненими ліхтарями. Громадяни спробували самотужки затримати осіб, у результаті чого господар отримав удар по голові.
     
     
    Після втечі нападників потерпілі виявили, що з помешкання зникли золоті прикраси вартістю близько 10 тисяч гривень. 
     
    - У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили автомобіль, на якому пересувалися особи. Через декілька днів транспортний засіб, за наданим орієнтуванням, в обласному центрі зупинили працівники управління патрульної поліції області.
     
    Нападниками виявилися двоє родичів, 19 та 29 років, раніше судимих жителів сусіднього з Новоукраїнським району. У ході проведення слідчих дій поліцейські вилучили знаряддя злочину – автомобіль і рації, які направлені для проведення експертизи. 
     
    Осіб затримали у порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
     
    За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.
     
     
    Нагадаємо: Кінь втік від господаря, щоб погуляти вулицями міста