Жителі Кіровоградщини не хочуть миритися з новими цінами на газ

  • 22 груд. 2018 15:01
  • 2204
    • Новина Жителі Кіровоградщини не хочуть миритися з новими цінами на газ Ранкове місто. Кропивницький
     
    Націоналісти спільно з громадою Новгородківщини домоглися ухвалення рішення про звернення до Президента щодо зниження ціни на газ. Про це повідомляє у ФБ Свобода Новгородка
     
    20 грудня 2018 року депутати Новгородківської районної ради таки ухвалили рішення про звернення до Президента України щодо зниження ціни на газ для населення. 
     
    За відповідне рішення проголосували усі 15 присутніх депутатів. Зазначимо, що голова фракції «БПП Солідарність», депутат Олег Вєтров, який на минулому засіданні райради жорстко виступив проти такої ініціативи, цього разу просто покинув сесійне приміщення незадовго до голосування за даний проект рішення, так його і не підтримавши.
     
    Таким чином, депутатським корпусом було підтримане ініційоване новгородківськими свободівцями колективне звернення жителів району з вимогою негайного ухвалення звернення щодо зниження вартості газу.
     
    Нагадаємо, що на двох попередніх засіданнях депутати двічі відмовлялася розглядати проект рішення про звернення щодо зниження ціни на газ. Після цього свободівцями був організований збір підписів під колективною вимогою мешканців Новгородківщини негайно ухвалити це рішення. Дана вимога була масово підтримана жителями району, що, на думку націоналістів, стало приводом для частини депутатів змінити власну думку і підтримати проект рішення.
     
    Разом з тим, за словами керівника Новгородківської «Свободи» Павла Дейнека, значну роль в ухваленні цього важливого для району рішення відіграв діалог з депутатами щодо даного питання. 
     
    - Після того, як підписи громадян під вимогою ухвалити дане рішення були зареєстровані у райраді, ми розпочали діалог з депутатами щодо безальтернативності голосування «за». Зокрема, у цьому питанні нам вдалося дійти згоди з заступником голови райради Віктором Криворучком, який погодився внести це питання на розгляд сесії, залучивши до цієї ініціативи ще п’ятьох депутатів. Вочевидь, наш заклик до депутатів забути про політичні чвари і ухвалити надважливе для українців рішення був почутий, - повідомив Павло Дейнеко.
     
    Нагадаємо: Українцям заборонять встановлювати газові котли