Воїн на власному прикладі доводить, що головне – це бажання працювати

  • 22 груд. 2018 09:50
  • 1193
    • Новина Воїн на власному прикладі доводить, що головне – це бажання працювати Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професійна доля: У Кропивницькому атовець на власному прикладі доводить, що головне – це бажання працювати
     
    У центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО, які звернулися по допомогу в пошуках роботи, надається комплекс соціальних послуг, що сприяє прискоренню їхнього працевлаштування.
     
    Олег Іванович брав участь в операції об'єднаних сил на Сході України. Після повернення до мирного життя він одразу ж активно приступив до пошуку роботи і звернувся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості. Життя змусило його працювати на різних посадах та за різними професіями. Чоловіче самолюбство не дозволило б йому вчинити по-іншому, адже він – глава сім’ї, який несе повну відповідальність за добробут та матеріальний статок своєї родити.
    Військовий виявляв бажання працювати охоронником, але готовий був розглянути й інші вакансії. 
     
    На жаль, підходящої роботи для нього одразу не було, але активний пошук тривав. Незабаром з’явилась вакансія, яка відповідала його професійному досвіду, і фахівець служби зайнятості видав чоловікові направлення на працевлаштування до ТОВ «ОФ Вікторія 2015», де пан Олег успішно пройшов співбесіду з роботодавцем та працевлаштувався за направленням.
     
    - Я задоволений тим, що маю гарну роботу і впевнений у завтрашньому дні. Найголовніше, що тепер я маю можливість утримувати родину та з вірою у мирне життя будувати плани на майбутнє, – поділився колишній безробітний.
     
    Таким чином, шляхом наполегливих зусиль фахівців центру зайнятості та роботодавців, помножених на активне бажання людини працювати, можна досягти позитивних результатів.
     
    Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості