У Кропивницькому новий політичний рух «Справедливість» представив себе громаді

  • 21 груд. 2018 16:45
  • 1525
    • Новина У Кропивницькому новий політичний рух «Справедливість» представив себе громаді Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні, 21 грудня, кропивничани та гості міста мали можливість уперше познайомитися із обласним осередком Громадсько-політичного Руху Валентина Наливайченка «Справедливість».

     У листопаді цього року політична організація почала працювати у Кропивницькому. Місцеві представники політичного руху провели у обласному центрі агітаційну кампанію, під час якої поширювали газети "Справи Справедливості" та знайомили містян з діяльністю лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка. 

    - Ми вийшли сьогодні у центр міста, аби познайомити кропивничан із нашою політикою та нашим лідером. Адже Валентин Наливайченко єдина порядна людина, яка може зробити щось гідне для нашої держави. У нього є дві головні мети: забезпечити мир на всій Україні та побороти корупцію, - повідомляє голова обласної партійної організації Рух Валентина Наливайченка "Справедливість" Микола Чернявський.

    Разом із тим голова обласного осередку особисто консультував кропивничан та активно відповідав на питання містян.

    Під час живого спілкування з перехожими команда обласного осередку з'ясувала, що найбільше кропивничан турбують питання корупції, економічний стан в області, непрозорість влади, високі тарифи на комунальні послуги, недоступність медицини та маленька пенсія.

    - У мене майже вся пенсія йде на оплату комунальних платежів. А жити на що? – говорить бабуся.

    Містяни охоче спілкувалися із командою Громадсько-політичного Руху «Справедливість» та ділилися своїми побажаннями.

    За інформацією прес-служби обласного осередку політичного руху, наразі по області відкриваються штаби та громадські приймальні Громадсько-політичного Руху Валентина Наливайченка «Справедливість».

    - Найперші міста, де вже незабаром почнуть працювати наші штаби - це Олександрія, Знам'янка та Світловодськ. Там вже є люди,які готові працювати з нами, - повідомляє прес-секретар.

    Мокрий сніг та мінусова температура не завадили представникам «Справедливості»  поширювати газети "Справи Справедливості" та знайомити містян з діяльністю лідера політичного руху.

    Команда «Справедливості» запрошує усіх на спілкування тих, кому потрібна допомога і тих, хто має бажання до них приєднатися за адресою: вул. Гоголя, 90. 0667044133.