ЮніорБанк здійснив мрії компаніївських школярів (ФОТО)

  • 21 груд. 2018 16:05
  • 1119
    • Новина ЮніорБанк здійснив мрії компаніївських школярів (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    ЮніорБанк завітав до Компаніївської загальноосвітньої школи з привітаннями та численними подарунками: клітками з папугами та хом’ячками, золотими рибками, годинниками, автівками, блокнотами, ручками тощо, аби привітати переможців конкурсу малюнків “Мрії здійснюються з ЮніорБанком”. Протягом жовтня та листопада компаніївські юніори малювали свої мрії та приносили власні шедеври до місцевого відділення ПриватБанку.
     
    - Ми запропонували учням - власникам карток Юніора взяти участь у конкурсі малюнків, - розповідає Катерина Кондрашова, керівник Компаніївського відділення ПриватБанку. - Умовами участі у конкурсі стали малюнки з мріями та активне користування карткою Юніора. І хоча ми живемо у невеличкому містечку, наші дітки стали активними користувачами банківських карток, нарівні з однолітками з найбільших міст України. А ще я мрію, що хтось із них переможе у конкурсі MasterCard і ЮніорБанку та поїде до Німеччини у LEGOLAND.
     
    - Не вірю власним очам! Цього не може бути! Як же давно я мріяла про папугу! - не могла стримати своїх емоцій Діана Ващенко, учениця Компаніївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. - Я малювала свою мрію сама, дуже старалась. Коли відкрились двері класу, я спочатку побачила папугу, а вже потім тих, хто його ніс. Саме такий, яким я його намалювала - красивий, жовтий, веселий! Дякую ЮніорБанку!
     
     
    “Я давно мріяла про хом’яка, навіть ім’я йому вже придумала, - ділиться враженнями Анна Марараш, учениця Компаніївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. - Який же він класнючий! Дякую ЮніорБанку за здійснення мрії!”
     
    14 компаніївських мрійників відтепер точно знають, що мрії збуваються. Головне - не боятися мріяти та зробити перший крок!
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області