Полтавська, Ковалівка та Попова: яка вартість ялинок у Кропивницькому (ФОТО)

  • 18 груд. 2018 18:03
  • 2113
    • Новина Полтавська, Ковалівка та Попова: яка вартість ялинок у Кропивницькому (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивничани ще не почали святкувати Миколая, а на різних районах Кропивницького вже продають новорічні дерева. Про вартість дерев на районах обласного центру дізнавався наш кореспондент.
     
    Загалом по місту кропивничанам пропонують два різновиди сосен (Кримська та звичайна), а також ялинки. В кого не вистачає коштів на новорічну красуню, може придбати виготовлену з гілок, або ж придбати гілки та виготовити її власноруч. Ціни дерева коливаються від розміру ялинки.
     
    В районі вулиці Попова ціни на сосни коливаються від 200 гривень. Ялинки від 350 та від 500 гривень. Саморобні ялиночки на цьому ж районі продавці реалізовують від 70 гривень до 260 гривень. 
     
     
     
     
     
    В районі Ковалівка (біля АТБ та арки під житловими будинками) сосну продають від 300 гривень, а ялинку можна придбати за 200. Також пропонують чималий асотимент гілок для самостійного виготовлення. Такі гілки тут від 10 гривень.
     
     
     
     
     
     
    В районі вулиці Полтавської (біля ринку “Вечірній”) нашому кореспондентові вдалось знайти найдорожчу сосну, вартість якої становить 2000 гривень (за велику). Але на відміну від рекордно дорогого дерева, тут також можна придбати сосни найнижчі по місту – від 100 гривень (за сосну). Ялинки на Полтаській сьогодні не реалізовувались. Гілочки для кропивничан пропонують від 5 гривень.
     
     
     
    Нагадаємо: Кропивничан запрошують на новорічний ярмарок
     
     
    Нагадаємо, що з завтрашнього дня на території Кропивницького ялинки будуть реалізовувати лісівники та комунальне підприємство КП “Благоустрій”. Комунальники цьогоріч готові під зріз реалізувати близько 200 кримських сосен вирощених на території міського розсадника. Реалізовуватимуть ялинки біля площі Богдана Хмельницького та біля скверу “Жертвам Чорнобилю”. Також продаж дерев буде проводитись по вулиці Садовій на території підприємства КП “Благоустрій”. Ціна красунь планується від 100-120 гривень до 150 гривень (великі ялинки). 
     
     
    Лісівники традиційно стартують продаж з 8:30 біля приміщення обласного лісництва.
     
    Нагадаємо: Зимові свята у Кропивницькому розпочнуться на Святого Миколая