Двох кропивницьких спортсменів нагородили нагрудними знаками «Майстер спорту» (ФОТО)

  • 15 груд. 2018 15:30
  • 1240
    • Новина Двох кропивницьких спортсменів нагородили нагрудними знаками «Майстер спорту» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У кінотеатрі «Портал» кропивницькі спортсмен Іван Гончаренко та спортсменка Аліна Вустілка отримали від народного депутата України Олександра Горбунова нагрудні знаки «Майстер спорту», інформує «Утренний город».
     
    - Так сталося, що посвідчення майстрів спорту спочатку їм вручав голова ОДА, а пізніше, ці самі посвідчення, вручив один з народних депутатів… Я дізнався про таку проблему, що з 2009 року не було знаків майстрів спорту України. Попросив Міністра юстиції про допомогу, і ми виготовили такі значки. Перші чотири знаки я забрав з підприємства “Орден” і перші два унікальні знаки отримають наші спортсмени, - розповів Олександр Горбунов.
     
    Нагадаємо, 6 вересня на стадіоні «Зірка» міста Кропивницького відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України. Під час дійства голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко вручив посвідчення “Майстер спорту України” вісьмом кропивницьким спортсменам. Під час урочистостей до Дня міста Майстри спорту Аліна Вустілка та Іван Гончаренко привселюдно отримали ці посвідчення повторно. 
     
     
    ДОВІДКА: Особам, яким присвоєно почесне спортивне звання "Майстер спорту України" видається нагрудний знак і номерне посвідчення. У посвідченні є фотографія та вказуються прізвище, ім'я та по батькові, вид спорту, номер наказу та відповідні дати. У цьому посвідченні має бути особистий підпис майстра спорту України.
     
    Дмитро Семенюк