У Світловодському парку грабіжник вихопив з рук дівчини сумку з грошима

  • 15 груд. 2018 10:28
  • 792
    • Новина У Світловодському парку грабіжник вихопив з рук дівчини сумку з грошима Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські за кілька годин встановили особу грабіжника, про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    13 грудня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про злочин. В одному з районів міста група реагування патрульної поліції розшукала чоловіка та знайшла у нього викрадені у потерпілої речі.
     
    За інформацією правоохоронців, ввечері у парковій зоні невідомий підбіг до дівчини, вихопив з рук сумочку з грошима і документами та втік. 
    Виїхавши на місце пригоди, поліцейські виявили на засніженій дорозі слід. По ньому дійшли до одного з торгівельних закладів та переглянули відео з камер відеоспостереження. У подальшому, за прикметами, які вказала потерпіла, встановили особу, причетну до скоєння злочину. Під час огляду з кишені чоловіка знайшли кілька купюр в іноземній валюті, викрадені у дівчини.
     
    Грабіжником виявився 35-річний житель іншої області, який працював у Світловодську. У минулому громадянин уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою.
     
    - У даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 
    Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.