Кропивничан запрошують вивчити англійську з нуля

  • 13 груд. 2018 11:29
  • 1025
    • Новина Кропивничан запрошують вивчити англійську з нуля Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    13 грудня о 16:00 у кропивницькій громадській організації "Мовний центр "Говорити легко" відбудеться презентація курсів англійської мови рівня А1 (початковий рівень).
     
    Під час заходу гостей познайомлять з викладачем та проведуть набір групи, яка розпочне роботу після Нового року.
     
    - Ідея курсів з'явилася ще влітку. У нас працювали курси польської мови у форматі безкоштовного розмовного клубу. Їх вели волонтери, які потім поїхали до Польщі. Після невеликих канікул ми вирішити розширити мовний арсенал. Додали українську мову, зараз набираємо групу англійської, а з 17 грудня ще й німецької мови. Викладати на курсах англійської буде випускниця факультету іноземних мов ЦДПУ імені Винниченка. Вона викладала англійську в Німеччині. До нас повернулася поділитися досвідом, - розповіла керівниця громадської організації "Мовний центр "Говорити легко" Світлана Козлова.
     
    Курси проходитимуть двічі на тиждень у вівторок і четвер та загалом складатимуться із 24 занять. Вартість одного заняття 60 грн. 
     
    - На заняттях ми будемо розглядати нову лексику, закріплюючи її усним спілкуванням, вивчати граматику з використанням аудіо- та відеоматеріалів для полегшення сприйняття. Усі матеріали ми надаємо. Якщо людина пропустила заняття, надсилаємо їй матеріали для самостійного опрацювання. У кінці курсів можна буде пройти тест для перевірки рівня засвоєння матеріалу та отримати сертифікат про володіння мовою на рівні А1. Надалі плануємо набирати групи на наступні рівні, - зазначила Світлана Козлова. 
     
    Презентація курсів відбудеться за адресою: вул. Гоголя, 44 (2 поверх). Запрошуються усі охочі.
    Телефон для довідок: 066 459 13 12