Кропивничан запрошують на тренінг з майстерності публічних промов

  • 12 груд. 2018 16:08
  • 903
    • Новина Кропивничан запрошують на тренінг з майстерності публічних промов Ранкове місто. Кропивницький

    16 грудня з 12.00 до 17.30 у Креативному ІТ-просторі KOWO відбудеться тренінг-лекція «Майстерність створення публічних промов». Про це «Утреннему городу» повідомили організатори.

     

    Цей тренінг від проекту "Школа Співробітництва" (організатор – "Центр громадянської дипломатії") буде присвячено, з одного боку – вмінню переконувати, з іншого – здатності серед слів співрозмовника відрізняти слушні аргументи від маніпуляцій. Особливістю тренінгу є те, що предмет зацікавлення - „що говорити”, а не „як говорити”. Тобто йдеться про майстерність написання промов, а не про красу артикуляції оратора як виконавця промови, і не про правильну його жестикуляцію.

     

     

    Серед тем: основні принципи класичної риторики; врахування цільової аудиторії при написанні промови; побудова логічного каркасу промови; формулювання та правильне розташування дієвих аргументів; створення неповторного образу оратора та багато іншого.

     

     

    Аудиторію буде поділено на команди, які на практиці від початку до кінця пройдуть процес створення промови.

     

     

    Команда спікерів: Світлана Козлова – голова ГО Мовний центр "Говорити легко"; Ігор Чорний – педагог, співзасновник і координатор "Центру громадянської дипломатії"; Василь Левицький – журналіст, письменник, співзасновник "Центру громадянської дипломатії".

    Орг. внесок – 25 грн. на каву-брейк.

     

     

    Якщо Ви вже були на тренінгах "Центру громадянської дипломатії" або вже зареєструвалися на «Школі співробітництва», для потрапляння у список учасників достатньо натиснути кнопку „Відвідаю” на сторінці події: https://www.facebook.com/events/1064113613759867. Якщо ні, будь ласка, заздалегідь зареєструйтеся за тел. (099) 66-55-964 (Ігор).

     

     

    Адреса проведення тренінгу: м. Кропивницький, пров. Василівський, 10 (5-ий поверх).