ПриватБанк накриває мережею київське метро

  • 12 груд. 2018 19:51
  • 853
    • Новина ПриватБанк накриває мережею київське метро Ранкове місто. Кропивницький

    ПриватБанк запустив свої банкомати та термінали самообслуговування в холах центральних станцій київського метро: «Хрещатик», «Театральна» та «Арсенальна». Про це «Утреннему городу» повідомили у прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

    Сьогодні на цих станціях працюють банкомати ПриватБанку та 9 терміналів самообслуговування, які дозволяють робити платежі та будь-які інші банківські операції.

     

    • Пасажири столичного метро отримали довгоочікувану можливість користуватися банківськими послугами дорогою на роботу або додому, – зазначає керівник напрямку «Роздрібний бізнес» ПриватБанку Олексій Шабан. – Незважаючи на те, що реалізація цього потрібного людям проекту через технічні труднощі тривала більше року, ми разом із керівництвом метрополітену сподіваємося завершити обладнання банківськими комплексами всіх найбільших станцій підземки до нового року.

     

    Як повідомили в банку, відповідно до підписаної з КП «Київський метрополітен» угоди ПриватБанк планує встановити 52 банкомати та 149 терміналів самообслуговування на 47 станціях метро.

     

    Нагадаємо, наймолодші кропивничани мають шанс відвідати Legoland.