Який новорічний «сюрприз» підготувало споживачам «Кіровоградобленерго»

  • 11 груд. 2018 10:55
  • 1257
    • Новина Який новорічний «сюрприз» підготувало споживачам «Кіровоградобленерго» Ранкове місто. Кропивницький

    На виконання Закону України «Про ринок електричної енергії»з 1 січня 2019 року на території Кіровоградської області відбудеться зміна енергопостачальної компанії. Із переліку послуг, які надає ПрАТ «Кіровоградобленерго», буде виключено постачання електричної енергії. Компанія надаватиме лише послугу з її розподілу. Про це «Утреннему городу» повідомили у прес-службі відомства.

     

    Постачання електричної енергії населенню з 1 січня 2019 року здійснюватиме ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія». 

     

    Задля уникнення непорозумінь у розрахунках та відключення від послуги електропостачання, ПрАТ «Кіровоградобленерго» рекомендує споживачам в терміновому порядку розрахуватись з боргами за використану електричну енергію.

     

    Повідомляємо, що відповідно до «Правил роздрібного ринку електричної енергії», затверджених постановою  НКРЕКП 14 березня 2018 року № 312, термін, у який здійснюється відключення абонента у разі несплати ним заборгованості за спожиту електроенергію,скоротився до 10 днів.Відновлення електропостачання здійснюєтьсялише після повної оплати споживачем заборгованості і компенсації витрат на повторне підключення та відключення абонента-боржника (в окремих випадках може статися так, що вартість цих робіт перевищуватиме сам борг).

     

    З метою проведення остаточних розрахунків за спожиту електричну енергію, ПрАТ «Кіровоградобленерго»настійливо рекомендує споживачам зафіксувати показники своїх лічильників станом на 1 січня 2019 рокута передати їх енергокомпанії протягом 5днів. У разі відсутності показників протягом зазначеного часу, визначення обсягу та вартості спожитої електричної енергії буде здійснюватися розрахунковим шляхом.

     

    Наголошуємо, що вчасно надані показники приладу обліку є украй важливими для максимально коректного нарахування оплати за спожиту електроенергію!

     

    Показники лічильника можна передавати: зателефонувавши до кол-центру0800-501-148(цілодобово та безкоштовно) чирайону електричних мереж за місцем проживання (телефонРЕМ вказано у рахунку на оплату), скористатися особовим кабінетом на сайті компанії www.kiroe.com.uaабо надіслати електронною поштоюcall-center@kiroe.com.ua,kanc@kiroe.com.ua, вказавши адресу, прізвище, ім’я та особовий рахунок.