Як у Кропивницькому відзначатимуть день святого Миколая

  • 11 груд. 2018 09:57
  • 1355
    • Новина Як у Кропивницькому відзначатимуть день святого Миколая Ранкове місто. Кропивницький

    Традиційно у день святогоМиколая у Кропивницькому розпочнуться святкування заходи до святкування Нового року. Про це під час прес-конференції повідомила заступниця міського голови Наталя Дзюба, передає кореспондент видання “Утренний город”.

     

    - Стартуватиме свято в міській раді Кропивницького. 19 грудня о 15:30 святий Миколай вручить подарунки дітям загиблих бійців. О 16:30 на площі перед міською радою запрошують долучитися дітей та їхніх батьків, де їх зустрінуть півсотні святих Миколаїв. Традиційно на території відбудуться вручення нагород та подарунків.

     

    На святкуванні міський голова вручить дітям-сиротам ключі від п’яти  квартир та документи на власність,придбані за кошти держбюджету, - повідомила Наталя Дзюба.

     

    Як зазначила посадовиця, 18-го грудня діти прикрашатимуть ялинки біля міської ради власноруч виготовленими іграшками. 19-го грудня на площі оберуть найкраще прикрашену ялинку. Після завершення дійства під міською радою всіх запросять на площу Героїв Майдану, де відбудеться урочисте відкриття міської ялинки. Там пройде  концерт за участі оркестру обласної філармонії та київського гурту бандуристів “Шпилясті кобзарі”. З 17-ї години на площі працюватиме резиденція Святого Миколая.

     

    Нагадаємо, як встановлюють головну ялинку Кропивницького.

     

    Дмитро Семенюк