У Кропивницькому презентують навчальні видання для викладачів трудового навчання

  • 11 груд. 2018 10:33
  • 841
    • Новина У Кропивницькому презентують навчальні видання для викладачів трудового навчання Ранкове місто. Кропивницький

    12 грудня о 14.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться презентація навчальних видань для викладачів трудового навчання вищих навчальних закладів, коледжів, професійно-технічних ліцеїв та вчителів загальноосвітніх шкіл. Про це «Утреннему городу» повідомили організатори.

     

    Автор видань - Микола Вікторович Анісімов, професор кафедри теорії і методики технологічної підготовки охорони праці та безпеки життєдіяльності, доктор педагогічних наук, доктор філософії з професійної педагогіки Міжнародної Академії проблем людини в авіації і космонавтиці, член-кореспондент Аерокосмічної Академії України.

     

    Презентація відбудеться з нагоди 45-річчя виходу  першої книги Миколи Вікторовича Анісімова у співавторстві  з  Юрієм Григоровичем Весніним “Справочник по транзисторным радиоприёмникам, радиолам и магнитофонам” (видавництво “Техніка”).

     

    На сьогодні у Миколи Анісімова налічується вже 59 підручників і навчальних посібників, які розійшлися у 56 країнах світу. Результати напрацювань автора можуть застосовуватися у практичній діяльності фахівців та використовуватися у навчально-пізнавальній діяльності.

     

    Мета проведення заходу - представлення спеціалістам, викладачам, студентам, учнівській молоді робіт науковця, визначення їхнього впливу на якість освіти, поширення та надання інформації про фахові видання.

     

      Запрошуємо на презентацію та обговорення  всіх бажаючих.  Захід відбудеться в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24, II поверх.

     

    Вхід  - вільний.