ПриватБанк активно кредитує малий бізнес Кіровоградщини

  • 10 груд. 2018 09:37
  • 823
    • Новина ПриватБанк активно кредитує малий бізнес Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький

    ПриватБанк продовжує активно фінансувати підприємців та надає найвигідніші умови кредитування на розвиток власної справи. Про це «Утреннему городу» повідомили у прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

    З листопада нинішнього року у ПриватБанку стартував новий вид кредитування «КУБ під заставу», адаптований під потреби малого і середнього бізнесу.

     

    - Для нас надзвичайно важливим є зворотній зв’язок з нашими клієнтами, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Працюючи з клієнтами по кредитним програмам “КУБу”, ми неодноразово чули прохання про збільшення суми. Так з’явився «КУБ під заставу», який відрізняється від класичного «КУБу» максимальною сумою кредиту - її збільшено з 1 до 10 млн грн, терміном кредитування - до 12 місяців­ та наявністю заставного майна.

     

    Нагадаємо, що з вересня ставку кредитування для нових кредитів за найпопулярнішою в країні програмою підтримки малого бізнесу «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу») знижено з 2% до 1,8% на місяць від початкової суми кредиту.

     

    За два роки роботи програми «КУБ» ПриватБанк уже профінансував понад 50 тис. проектів малого бізнесу. З початку нинішнього року ПриватБанк профінансував малий і середній бізнес Кіровоградщини на 83 млн грн, а загальний обсяг фінансування підприємців України становить 6,5 млрд грн.